Date companie
 
 
 
 

Un hoț de motorinã a fost împușcat de polițiști, în județul Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, spital, hoti, tren, politisti, vagoane, motorina, retinuti, cisterne, gloante, garnitura, nazarcea, cauciuc
 

O garniturã feroviară, cu 30 de vagoane-cisternã pline cu motorinã, a fost atacatã de o bandã de hoți, la Constanța. Până să fie surprinși de oamenii legii, hoții au reușit sã fure aproape o tonã de combustibil.

AMBIANȚÃ "Douã, patru, șase , opt pânã acum. Cred cã erau 20 de inși pe tren, pe puțin! Vedem acum ce o ieși din anchetã."

Hoții au pândit garnitura de cisterne aparținând CFR Marfa, pe un câmp, în apropierea localitãtii constãnțene Nazarcea. Când trenul a încetinit, s-au urcat pe vagoane și au început să umple bidoanele cu motorinã. Așa i-au surprins polițiștii! La vederea oamenilor în uniformă, hoții au luat-o la fugă și au abandonat prada pe câmp. Ca să-i prindă, oamenii legii au tras cu gloanțe de cauciuc, iar unul dintre indivizi a fost rãnit în timpul urmăririi. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgențã Constața.

AMBIANȚÃ "- Erau mai mulți, dar nu am reușit sã reținem decât unul, aici, în zonã. - Este cel în care s-a și tras? – Da! - A încercat sã fugã? – Bineînțeles! - Și unde l-ai nimerit? – Aici,  spre tâmplã."

LAURENTIU BÃDESCU, medic, S.A.J. Constanța "Persoana a fost gãsitã conștientã, colaborantã, avea o plagã la nivelul scalpului."

În urma anchetei, alte trei suspecți au fost reținuți. Ei sunt cercetati, acum, pentru furt calificat si risca sa petreaca urmatorii 10 ani dupa gratii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2