Date companie
 
 
 
 

Un imobil cu patru apartamente din Sinaia, mistuit de un incendiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, sinaia, incendiu, familii, imobil
 

Incendiu devastator în Sinaia! Un imobil în care locuiau patru familii a fost cuprins de flăcări, iar intervenția pompierilor a fost îngreunată de nămeții care blocau drumul de acces. Proprietarii au apucat să-și scoată copiii din locuințe, după care au strigat la vecini, după ajutor. Aceștia au chemat imediat pompierii, care au ajuns în mai puțin de zece minute în cartier. Din păcate, autoutilitarele nu au putut ajunge la locul incendiului, dincauză că drumul era acoperit cu un strat gros de zăpadă. Echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență au ajuns pe jos la casa cuprinsă de flăcări, dar intervenția a fost îngreunată și de vântul puternic. În plus, presiunea apei era foarte scăzută.

VOX "Dacã era drumul curãțat puteau sã urce cei de la pompieri aicia sus, ca sã-i ajute pe sãracii oameni."

VOX "- S-a intervenit destul de greu. - Nu s-a dat zãpada? - S-a dat cu zãpadã , nu e curãțite drumurile, nu a avut cum sã ajungã pompierii."

VOX "Sunt foarte mulți! Sunt 10 copii mici și, vã dați seama, sunt oameni obișnuiți, amãrâți, trebuie ajutați."

Pompierii cred cã incendiul a izbucnit din cauza unui coș de fum deteriorat. Primăria orașului Sinaia a repartizat locuințe de necesitate familiilor care au rămas fără adăpost.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2