Date companie
 
 
 
 

Un individ a distrus cu o rangă 21 de autoturisme, înfuriat după o ceartă cu iubita

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 August 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, control, restaurant, plangere, parcare, masini, politie, proprietari, tanar, ranga, judiciar, vandalizate
 

Înfuriat la culme de refuzul iubitei sale de a continua relația, un tânăr a luat o rangă și s-a răzbunat pe mașinile dintr-o parcare situată în Sectorul 2 al Capitalei. A distrus 21 de mașini! Bărbatul încercase să pătrundă în localul în care femeia petrecea cu prietenii, însă nu a fost primit, așa că s-a răzbunat pe mașinile din parcare. Proprietarii au privit neputincioși, de la ferestre, cum le erau vandalizate autoturismele.

VOX "Am auzit bubuituri, am ieșit pe geam și am văzut pe unu` cu o rangă în mână. Am strigat după el: "Băăă... nu mai sparge, nu mai sparge!". Au țipat și alți oameni. M-am îmbrăcat repede, am coborât după el, l-am alergat prin spatele blocurilor."

După ce și-a vărsat nervii pe mașini, bărbatul, în vârsta de 26 de ani, cu cetățenie româno-americană, a sunat singur la poliție, pentru a se plânge că este urmărit, după ce a stricat mai multe mașini. A fost săltat imediat de polițiști și dus la secție. Acolo au ajuns și proprietarii mașinilor avariate, care au depus plângeri.

VOX "- Am ieșit cu toții, dar am ieșit prea târziu, că nu l-am prins. L-a prins poliția. - Care a fost paguba? (...) - 300!"

VOX "- A lovit aici, a căzut pe oglindă. E lovită și oglinda și, pe urmă, poc, parbrizul. Era făcut praf. (...) - Aveți asigurare? - Asigurare obligatorie, fără Casco. Noi am plătit, din banii noștri."

Reținut sub acuzația de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, tânărul a fost prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă. Potrivit deciziei instanței, bărbatul va fi cercetat în libertate, sub control judiciar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2