Date companie
 
 
 
 

"Un interior glisant", de Gheorghe Vidican, la Gaudeamus

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Noiembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lansare, Gheorghe Vidican, poezie
 

Celebrul poet contemporan, Gheorghe Vidican, și-a lansat cartea "Un interior glisant" la Târgul Internațional de carte Gaudeamus. Prin aceast volum, autorul a vrut să scoată în evidență realitatea pe care o trăim zi de zi.

MIRCEA MIHĂIEȘ, critic literar

"Mă aflu în această nebunie a târgului adus de un eveniment deosebit de plăcut și anume lansarea celei mai noi cărți a unui prieten, Gheorghe Vidican. Ceea ce m-a atras la poezia lui a fost întotdeauna sinceritatea. Este un poet al transpunerilor directe... fără o retorică încărcată. Este un fel de Blaga mai tânăr, mai blând. Cartea reprezintă o cotitură."

GHEORGHE VIDICAN, poet

"Pentru mine poezia este viață, poezia este aer. Această carte a fost scrisă cu sufletul de a remodela poezia în alte forme și alte idei. Rămâne să hotărască timpul dacă sunt ceea ce am dorit, dacă am reușit să fac din poezia mea."

Gheorghe Vidican a debutat în anul 1968 în culegerea de versuri a elevilor bihoreni "Mlădițe bihorene". Până în prezent, Vidican a lansat 19 volume. De asemenea a publicat poezie și interviuri în majoritatea revistelor de cultură din țară. Celebrul poet este și membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Timișoara. « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2