Date companie
 
 
 
 

Un invalid din Constanța a fost atacat și mutilat de propriul câine

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, protectia, barbat, animalelor, caine, picior, muscat, mutilat, rotweiler
 

Caz șocant, într-o localitate din Constanța! Un bărbat invalid a fost atacat de propriul câine, care scăpase din lanțul în care era ținut de trei ani. Polițiștii sosiți la locul incidentului au împușcat patrupedul agresiv. Câinele era din rasa Rotweiler, cunoscută drept foarte periculoasă.

VOX "Era rău, stătea legat. Venea cineva prin curte, îl rupe."

Bărbatul, care are un picior amputat de la genunchi în jos, a ieșit în curte și a observat că animalul scăpase din lanț. Nu a mai avut timp să reacționeze și a fost trântit la pământ de câine, care i-a sfâșiat piciorul sănătos.

VOX "Nu ne puteam apropia, îi dădeam mâncare în depărtare, așa, ca să nu ne apropiem de el, că era periculos. A durat vreo 20 de minute, l-a hărțuit așa bine. Am țipat și a avut noroc, că a avut un fier lângă, și i-a dat în spate și abia l-a lăsat."

În urma incidentului, s-au sesizat și reprezentanții Protecției Animalelor, care au constatat că patrupedul trăia în condiții crunte, legat și înfometat.

VOX "Apa de băut a câinelui era fiartă! Cine știe de câte zile nu o mai schimbaseră. Nu se rezuma să stea numai acolo. Câinele acela trebuie și el, din când, în când, trebuie și el plimbat. Nu poți să ceri unui câine, când nu-i dai nimic, și tu să vrei totul de la el."

Proprietarii rotweilerului mai au doi câini, care trăiesc în aceleași condiții. Bărbatul mușcat a ajuns la spital, dar a refuzat internarea, din cauză că nu avea asigurare medicală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2