Date companie
 
 
 
 

Un jandarm din Cluj a doborât recordul național la flotări

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, record, adrian, jandarm, petre, flotari
 

Recordul național la flotări a fost doborât de un jandarm clujean, în vârstă de 36 de ani, care a fost premiat și la competiții mondiale de judo! Adrian Petre a făcut peste 1.400 de flotări, în 49 de minute. Vechiul record era deținut de gălățeanul Doru Dorobăț, care a executat, anul trecut, circa 1.300 de flotări, în același interval de timp. Evenimentul a avut loc într-o cafenea din Cluj Napoca, sub privirile curioșilor, colegilor și familiei jandarmului. Adrian Petre a început flotările cu serii de câte 80, iar după o jumătate de oră, ajunsese la peste 1000 de flotări. Jandarmul a continuat flotările încă șase minute și a stabilit noul record național la 1419 flotări, în 49 minute. Performanța este cu atât mai importantă cu cât sportivul era accidentat la un picior, în urma unei competiții de judo.

ADRIAN PETRE, campion național la flotări "A fost o presiune fanastică! Nu se compară cu niciun meci de judo. Nu știi ce ți se poate întâmpla în secunda următoare. Ți se poate pune un cârcel, trebuie să fentezei în gilimele acidul lactic, care poate bloca mușchii."

Gălățeanul Doru Dorobăț a privit cum îi este doborât recordul, însă l-a încurajat pe noul deținător al titlului, pe tot parcursul competiției.

DORU DOROBĂȚ, fost campion național la flotări "Sunt onorat că un sportiv mi-a continuat nebuneala mea, așa cum a spus-o el. Înseamnă că și el e mai nebun ca mine și sunt mândru de o persoană ca el!"

Adrian Petre a început să se antreneze în noiembrie 2012, cu câte 300 de flotări în fiecare dimineață. El este subofițer operativ, la Inspectoratul Județean de Jandarmi Cluj, și asigură paza la Curtea de Apel.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2