Date companie
 
 
 
 

Un judecãtor din Constanta este acuzat de hartuire sexuala

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, magistratura, judecator, exclus, hartuit, avansuri, sexuale, grefiere
 

Un judecãtor constãntean a fost exclus din magistraturã pe motiv cã a hãrtuit trei grefiere. Femeile s-au plâns cã nu mai puteau munci din cauza avansurilor sexuale, iar Consiliul Superior al Magistraturii l-a lãsat pe judecãtor fãrã serviciu, momentan. Bãrbatul neagã acuzatiile si crede cã e vorba de rãzbunarea unor colegi.

MIRCEA DINICÃ, judecãtor, Judecãtoria Constanta "Vãd cã ele toate afirmã asa ceva! Probabil cã s-au visat pipãind sau pipãite, ce stiu eu!"

Înainte de a veni la Judecãtoria Constanta, Mircea Dinicã a lucrat la Judecãtoria Gurahont, judetul Arad. Acolo a fost sanctionat cã a lovit-o pe presedinta institutiei.

CÂMPEANA CRISAN, presedinte, Judecãtoria Gurahont "A fost un astfel de incident, domnului judecãtor i s-a aplicat sanctiunea avertismentului, a fost un moment neplãcut, o usoara agresare fizicã."

Tot la Gurahont, judecãtorul a fãcut vâlvã si pentru cã s-a cãsãtorit cu o fatã care avea atunci putin peste 14 ani. Împreunã au avut doi copii, dupã care au divortat. Fosta sotie are acum 19 ani.

ALEXANDRA DINICÃ, fosta sotie "Am terminat clasa a zecea si am plecat la Constanta, nãscusem si mergeam la scoalã."

Mircea Dinicã are 15 zile la dispozitie pentru a contesta decizia de excludere din magistraturã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2