Date companie
 
 
 
 

Un marinar s-a înecat în Dunăre, în Portul Orșova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, Dunare, munca, ape, port, inecat, orsova, marinar, slep
 

Momente dramatice, în Portul Orșova, din județul Mehedinți! Un marinar, în vârstă de 53 de ani, s-a înecat în apele Dunării, în ciuda eforturilor disperate ale colegilor, pompierilor și medicilor, pentru a-l salva. Bărbatul căzuse în apă, de pe un șlep ancorat în port.

VOX "Am găsit un om în baltă și l-am scos afară. L-am masat până au venit băieții de la S.M.U.R.D.. Era un marinar care-l scosese la mal și, cu un alt marinar, am încercat să-l scoatem la mal, că celălalt era epuizat. A căzut de pe șlepul ăsta, de aici."

ALIN CARABLAISĂ, locțiitor comandant detașament, I.S.U. Mehedinți "La sosirea la locul intervenției, victima era pe mal și am început manevrele de resuscitare și a venit un echipaj cu medic, care a constatat, după 50 de minute, că persoana era decedată."

AURORA GRĂMESCU, medic, S.J.A. Mehedinți "N-a avut nicio șansă. L-am găsit în stop cardio-respirator. Făcuse SMURD-ul resuscitarea. Noi am continuat-o, dar fără niciun rezultat."

Cazul, considerat un accident de muncă, a intrat în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă Mehedinți.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2