Date companie
 
 
 
 

Un medic din Galați este cercetat penal pentru luare de mită

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : operatie, galati, spital, mita, medic, arest, flagrant, domiciliu, urologie
 

Un medic din Galați, în arest la domiciliu după ce ar fi cerut mită pentru a face o operație! Doctorul a fost prins în flagrant chiar în momentul în care urma să primească 1.000 de lei.

AMBIANȚĂ "- Ați luat o mie de lei? - Nu e adevărat! Nu! Haideți să lăsăm justiția să-și facă treaba."

Dumitru Țuța, fost șef al secției de Urologie de la Spitalul Județean Galați susține că nu a primit bani pentru operație, dar anchetatorii spun că au suficiente probe pentru a demonstra că doctorul nu intra în sala de operație fără a primi un stimulent bănesc.

VOX "E un caz regretabil! Ne pare rău că se poate întâmpla și așa ceva. În momentul ăsta este angajat al spitalului. În momentul acesta, așa este, până în momentul în care se va comunica o decizie oficială. Ce ni se va spune, așa vom face."

Dacă va fi găsit vinovat, medicul riscă să fie condamnat la închisoare.

ALFREDO SIMIONESCU, purtător de cuvânt, Parchetul Galați "Pedeapsa este de la trei la zece ani și interzicerea exercitării unor drepturi."

Deocamdată, în urma deciziei magistraților Tribunalului Galați medicul Dumitru Țuța va sta 30 de zile în arest la domiciliu, pe durata anchetei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2