Date companie
 
 
 
 

Un medic stomatolog a fost bătut de trei romi, chiar în Spitalul de Urgență

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, romi, batut, medic, spitalul, pumni, stomatolog
 

Legea pumnului, în Spitalul de Urgență din Galați, acolo unde un stomatolog a fost bătut cu pumnii și cu picioarele de trei indivizi de etnie romă, pe care îi atenționase că în spațiul respectiv nu se fumează. Bătăușii nu s-au oprit, însă, aici. Ei au mai amenințat cu moartea un alt medic. Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere.

VOX "Le-am spus că nu au voie să fumeze aici. Unul dintre ei a început să mă înjure, unul m-a scuipat și altul m-a apucat de geacă. Nu știu câți au fost. M-au lovit cu pumnul, nu cu palma, nu cu nimic. Numai peste cap."


DAN POPA, medic chirurg, Spitalul de Urgență Galați "- V-au adresat injurii? - Da. Și amenințări voalate, că o să aibă grijă de mine și tot așa.”

ANGEL TRIFAN, edic șef, U.P.U.-S.M.U.R.D. "Nu e prima oară când se întâmplă lucrul ăsta. Zona nu este controlată absolut deloc. Trec pe lângă paznici ca prin brânză, nici nu știu cum să vă spun. Au tăbărât pe el, pur și simplu cu pumnii. L-au strâns de gât. L-au lovit cu pumnii, trei indivizi."

Polițiștii au pornit imediat în căutarea agresorilor.

BOGDAN COJOCARU, purtător de cuvânt, I.P.J. Galați "În momentul de față, polițiștii exploatează imaginile de pe camerele de supraveghere și au distrubuit imagini cu cei trei suspecți la secțiile de pe raza municipiului Galați, în vedere identificării autorilor."

Cei trei bătăuși vor fi cercetați pentru lovire și alte violențe. Medicul agresat este hotărât să îi dea în judecată, pe baza certificatului medico-legal.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2