Date companie
 
 
 
 

Un microbuz cu 22 de pasageri, implicat într-un accident produs în județul Gorj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, raniti, dosar, microbuz, targu, jiu, pasageri, soferita, vatamare, corporala
 

Accident grav, în apropiere de Târgu Jiu! O șoferiță a intrat cu mașina într-un microbuz, care, în urma impactului, a ajuns în șanț. Trei persoane din microbuz au fost rănite, iar alte două au suferit atacuri de panică.

VOX "- Eram angajată într-o depășire. - Și nu ați văzut microbuzul? - Am văzut microbuzul, venea cineva de pe contrasens. A trebuit să fac ceva, că, altfel, mă faceau sandviș, acolo!"

Femeia de la volan a încercat să se reîncadreze pe sensul ei de mers, dar nu a mai reușit să execute manevra.

VOX "A intrat doamna în depășire și venea o mașină din partea ailaltă și mi-a intrat în aripa stângă și m-a ricoșat în șanț!"

VOX "- Eram adormită și am văzut că ies toți pe geam. - Au venit peste tine? - Da, păi, eram pe partea dreaptă, unde a picat microbuzul. - Și ce s-a întâmplat în momentele alea, a fost panică? - Da, am țipat, nici nu mi-am dat seama!"

VOX "În microbuz se aflau 22 de persoane, capacitatea acestuia fiind de 27!"

În urma accidentului, șoferița s-a ales cu permisul suspendat și cu dosar penal pentru vătămare corporală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2