Date companie
 
 
 
 

Un mort și doi răniți în explozia provocată de un sinucigaș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : raniti, pompieri, explozie, locatari, politisti, mort, bloc, isu, gaz, evacuati, sinucigas, botosani, parasit, nevasta
 

Sinucidere catastrofică, la Botoșani! Părăsit de soție, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, a anunțat la Poliție că vrea să se omoare și a trecut la punerea în aplicare a planului. El a provocat o explozie, după ce a dat drumul la gazele care s-au acumulat în locuință. Imediat după ce au aflat de intenția bărbatului de a-și lua viața, la domiciliul acestuia s-au deplasat doi polițiști care au încercat să discute cu el. Explozia s-a produs chiar în timp ce polițiștii încercau să-l convingă să renunțe la planul de sinucidere. Oamenii legii au suferit arsuri de gradele doi și trei pe suprafața corpului și au fost transportați de urgență la spital. Acum, ei sunt în afara pericolului.

VOX "Nu mai știu ce s-a întâmplat! Ne-a izbit! Domnul polițist era la ușă, negocia. Dumnealui a spus că are gaz. Cum a terminat cuvântul, cum a explodat!"

VOX "Era închis și a sărit. Cum pot să nu mă sperii!? Nu știu dacă se mai deschide ușa la intrare! Nu mai merge. Ce mă fac, unde stau la noapte?"

20 de locatari din blocul respectiv au fost evacuați. Pe lângă cei doi polițiști răniți în explozie, șapte persoane, printre care și un băiat de 14 ani, au suferit atacuri de panică sau au fost intoxicate cu fum și au fost transportate la spital.

VOX "S-au găsit 10 victime. O persoană decedată, șapte la spital, atacuri de panică, doi polițiști cu arsuri în urma exploziei."

Vecinii spun că, de când a fost părăsit de soție, bărbatul amenința frecvent că se sinucide. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care au intervenit pentru stingerea incendiului. Potrivit reprezentanților I.S.U. Botoșani, explozia nu a afectat structura blocului, iar locatarii care au fost evacuați temporar se pot întoarce acasă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2