Date companie
 
 
 
 

Un motel din Brașov s-a făcut scrum, într-un incendiu devastator

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, brasov, incendiu, benzinarie, motel
 

Incendiu devastator, la un motel situat la iesirea din Brașov spre Sibiu! Cladirea cu 25 de camere a fost mistutită aproape în totalitate de incendiul favorizat de vântul puternic. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale, dar vântul deosebit de intens le-a îngreunat munca. Intervenția a presupus și un pericol în plus, deoarece în apropierea motelului se află o benzinarie, iar vântul putea extinde focul înspre pompe. Toti cei 15 oameni, care se aflau în motel, au fost evacuati la timp.

MIHAI MOHACI, prefect de Brașov "Această pensiune se afla lângă benzinărie, pericolul mare era să nu ia foc benzinăria, pompierii au protejat benzinăria să nu existe o explozie."

CIPRIAN STREJA, purtător de cuvânt, I.S.U. Brașov "Am intervenit cu 8 autospeciale, destul de dificil, datorită vântului care bătea destul de tare și pericolul de a se extinde la stația peco din apropiere."

DEMETER TEODOR, proprietar motel "Eram acasă, m-a anunțat personalul și am venit la fața locului și am găsit ce am găsit. S-o fi aprins de la centrală, încă nu știm. Au fost evacuați la timp și cei din hotel și angajații. Nu e nicio victimă!"

VOX "Am fost printre primii care am ajuns, am intrat inauntru, am controlat camerele de sus. Nu mai era absolut nimeni și am coborât cu un domn și am scos toate actele, am scos tot ce s-a putut, cu mâinile. De sus a pornit totul!"

În acest caz a fost declanșată o anchetă, pentru stabilirea cauzelor producerii incendiului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Apartament în flăcări, în București ( 6 August 2020 )

  Incendiu puternic în Capitală! Un apartament situat la etajul 10 al unui bloc de locuințe din zona intersecției dintre bulevardele Mihai Bravu și Basarabia a fost cuprins de flăcări. 

 • Explozie urmată de incendiu, într-un bloc de pe Calea Giulești ( 29 Iulie 2020 )

  O explozie în boxa unui bloc de pe Calea Giulești din Capitală, urmată de incendiu, a provocat panică în toată zona. Incendiul a afectat apartamentele de la parterul blocului, iar unul dintre locatari...

 • Case mistuite de incendiu, în București ( 13 Iulie 2020 )

  Incendiu de proporții, în Sectorul 5 al Capitalei! Flăcările au cuprins o casă de pe strada Posada, apois-au întins cu repeziciune la alte trei locuințe, precum și la anexe. Focul a mistuit peste 400 de mp.

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 • Incendiu violent, într-un restaurant din Aeroportul ”Henri Coandă” ( 23 Februarie 2020 )

  Incendiu violent la un restaurant de tip fast-food, din cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă de la Otopeni. Focul a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 07:00. La acel moment, în zona de îmbarcare...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2