Date companie
 
 
 
 

Un motociclist de la poliția rutieră a murit într-un accident cumplit

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politist, ambulanta, motociclist
 

Tragedie în Capitală! Un motociclist de la poliția rutieră a murit într-un accident cumplit. Polițistul în vârstă de 28 se grăbea să ajungă într-o intersecție aglomerată, dar a căzut cu motocicleta într-o groapă de câțiva metri săpată în asfalt. Tânărul a suferit răni grave. Un echipaj de la ambulanță a sosit de urgență și i-a acordat primul ajutor.

DIANA SARCA, purtător de cuvânt, Poliția Capitalei: "Colegul nostru a fost transportat la spital unde i se asigură măsurile medicale de primă urgență."

Medicii au încercat din răsputeri să îi salveze viața polițistului, însă fără succes. La trei ore de la accident, inima tânărului a cedat. Pentru investigațiile la fața locului, polițiștii au închis aproape tot bulevardul Știrbei Vodă, iar traficul a fost blocat peste patru ore. Primele date ale anchetei arată că, posibil din cauza umidității de pe șosea, agentul a pierdut controlul vehiculului și a intrat în gardul ce împrejmuia groapa săpată de muncitorii unei companii de distributie a gazelor. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a vedea dacă era semnalizată corespunzător. Agentul lucra la Brigada Rutieră a Poliției Capitalei de opt ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2