Date companie
 
 
 
 

Un motociclist din Drobeta-Turnu Severit, accidentat chiar de ziua lui

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, ziua, masina, Severin, motociclist, turnu, drobeta, intersectie
 

Accidentat grav chiar de ziua lui! Un motociclist de 21 de ani din Drobeta-Turnu Severin a fost lovit în plin de o mașină care nu i-a acordat prioritate într-o intersecție. Tânărul plecase să cumpere băutură pentru prieteni. Era ziua lui și voia să sărbătorească.

VOX "Fata cu autoturismul venea de pe Unirii. Eu am făcut stânga iar în momentul în care deja eram în intersecție a apărut motocicleta de jos. A avut viteză, a demarat, și fără cască."

VOX "Băiatul a venit de undeva de acolo, a oprit aici, la baieții ăștia la spălătorie, și a plecat mai departe, și la 10 metri a ieșit mașina aia în fața lui, și a dat în ea."

Impactul a fost extrem de violent, iar tânărul a fost aruncat la câțiva metri și s-a rănit la cap. El nu purta echipament de protecție.

MARINEL BUSUIOC, medic "A avut un traumatism cranian prin lovire. Pacient inconștient l-am gasit. Momentan starea lui e stabilă."

Medicii spun că dacă starea tânărului se agravează, el va fi transferat la o clinică de neurochirurgie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2