Date companie
 
 
 
 

Un muncitor a murit în timp ce punea ghirlande luminoase, pe stâlpii din Ploiești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ploiesti, murit, autobuz, stalpi, muncitor, ghirlande, nacela
 

Sfârșit tragic, pentru un ploieștean! Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a murit în timp ce întindea ghirlande pe stâlpii din oraș, după ce nacela în care se afla, a fost lovită de un autobuz. Omul, care nu purta echipament de protecție și nu era asigurat în niciun fel, s-a prăbuși de la câțiva metru înălțime.

VOX "El cobora de sus să-și bage alea și, când a coborât, a venit autobuzul și l-a lovit. A lovit bordura, că a picat cu mijlocul de bordurã și-i curgea sânge pe gurã și pe nas de ziceai că-i pompã."

IULIAN TEODORESCU, viceprimar, Ploiești "Sunt niște lucruri care sunt vãdit împotriva a ceea ce stipuleazã condițiile de protecție a muncii. Inclusiv sãptãmâna trecutã a atras atenția operatorilor, că a vãzut modul în care se lucra. Neasigurați, fără cascã de protecție și așa mai departe."

Martorii spun că șoferul autobuzului nu l-a vãzut pe muncitor, din cauză că nacela era ascunsă de crengile unui copac.

AMBIANȚĂ "- Uitati! Zero! - V-ați liniștit? - Cât de cât! - Ne puteți spune și nouã? - Imi cer scuze! Sunt emotionat!"

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgențã din Ploiești, dar avea leziuni craniene grave și medicii nu l-au mai putut salva.

ANDREI ILINICA, medic, U.P.U. Ploiești "În momentul în care a ajuns la noi manevrele de resuscitare se desfãșurau în continuare, din păcate fãră succes."

Cazul este anchetat atât de procurori, cât și de Inspectoratul Teritorial de Muncã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protest într-o localitate din județul Harghita, din cauza angajării unor muncitori străini ( 30 Ianuarie 2020 )

  Revoltă într-o comună din Harghita, din cauza muncitorilor străini! Angajarea a doi bărbați din Sri Lanka la brutăria din Ditrău a declanșat tensiuni majore în comună. Oamenii se tem că localitatea va fi asaltată de un val...

 • Autobuz în flăcări ( 30 Decembrie 2019 )

  Momente de groază pentru mai mulți craioveni! Autobuzul în care se aflau a luat foc în plină stradă. La momentul izbucnirii flăcărilor, în autobuz se aflau opt pasageri, precum și șoferul acestuia. 

 • Bărbatul din Iași bolnav de botulism a decedat ( 2 Decembrie 2019 )

  Bărbatul diagnosticat cu botulism a murit! În urmă cu zece zile, bărbatul în vârstă de 68 de ani, din comuna Erbiceni, județul Iași, a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, după ce a mâncat o conservă de pește...

 • Decese și oameni internați în spital, în urma deratizării efectuate într-un bloc ( 18 Noiembrie 2019 )

  Alertă, la Timișoara! Doi copii și mama unuia dintre ei au murit la câteva ore distanță, după ce în bloc ar fi avut loc o deratizare. Alți 18 locatari din bloc, între care și copii, au ajuns în stare gravă la spital. Seria nenorocirilor...

 • Leo Iorga s-a stins din viață ( 2 Noiembrie 2019 )

  Solistul de la Compact, Leo Iorga, s-a stins din viață, în această dimineață, la vârsta de 54 de ani a anunțat cântărețul și compozitorul, Adrian Ordean, fostul său coleg de trupă, pe pagina sa de facebook.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2