Date companie
 
 
 
 

Un ofiter STS din Brașov și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, brasov, viata, tanar, ofiter, motocicleta, ranita, prietena, sts
 

O plimbare cu motocicleta i-a fost fatală unui ofițer al Serviciului de Telecomunicații Speciale din Brașov. Ofițerul și-a pierdut viața, iar prietena sa a fost grav rănită, după ce motocicleta a derapat pe carosabilul umed și a fost proiectată într-un gard.

CIPRIAN SFREJA, purtător de cuvânt, I.P.J. Brașov "O persoană de sex masculin, de 28 de ani, a fost accidentată grav și a intrat în stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat mai bine de jumătate de oră, dar nu a răspuns, și a fost declarat decedat. Cealaltă persoană, o fată de 29 de ani, a suferit mai multe traumatisme."

Martorii spun că, deși afară ploua, motociclistul circula cu viteză.

VOX "- Avea viteză mare? - Avea viteză. - Dar a derapat? - Nu știu, că eram acolo, dar a intrat direct în bordura asta și, de aici, direct spre poartă."

Rudele victimelor au venit de urgență la locul tragediei.

VOX "- Era fratele meu mai mare. El era singurul meu sprijin! - Obișnuia să meargă cu viteză? - Nu, și știu că, de fiecare dată, mi-a zis că, atunci când o să plouă sau sunt situații de genul, o să se oprească și, apoi, o să continue drumul. Știu că era foarte grijuliu."

VOX "- Era profesionist în tot ce ține de sporturi și avea grijă. Nu cred că echilibrul a fost o problemă. - Avea motor de mult? - De un an și ceva."

Tânărul, în vârstă de 28 de ani, lucra în cadrul Serviciului de Telecomunicatii Speciale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2