Date companie
 
 
 
 

Un ofțer S.P.P. s-a înecat în mare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, neptun, garda, mare, ofiter, sotia, inecat, daniel, constantin, spp
 

Un ofițer al S.P.P. în vârstă de 31 de ani, a murit înecat în mare! Trupul bărbatului a fost găsit la 30 de metri de mal. Ofițerul, care făcea parte din garda vicepremierului Daniel Constantin, se afla cu soția, tot angajată a Serviciului de Protecție și Pază, în vacanță la mare. Ei erau cazați într-o vilă de protocol din Neptun. Cei doi au ieșit pe o plajă privată, unde turiștii nu au acces, iar ofițerul a intrat în mare, ca să facă o baie. Deși știa să înoate, a fost tras la fund de curenții puternici, chiar sub ochii soției.

VOX "Am văzut prietena, sau soție, nu știu ce este, era foarte agitată, vorbea cu organele de poliție, pe aici, și era disperată, plângea și arăta în partea asta, unde se întâmplase evenimentul, la câțiva metri de țărm."

Scafandrii au căutat aproape o oră trupul ofițerului S.P.P..

ADRIAN CORNEA, șef centru de antrenament scafandri "Două echipe de scafandri, deci patru la număr. Locul indicat a fost, undeva, în dreptul geamandurii. L-am găsit, undeva, la 30 de metri distanță de mal, aproape de cealaltă geamandură. Curentul este foarte puternic, undeva, spre nord, vizibilitate zero și un curent foarte puternic de fund."

Echipa medicală de la S.M.U.R.D nu a reușit să-l readucă la viață pe tânărul ofițer. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Municipal din Mangalia, pentru necropsie. Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea. De la începutul sezonului estival, cel puțin patru turisti au murit înecați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2