Date companie
 
 
 
 

Un om a murit și alți patru au fost răniți, într-o explozie produsă la Brașov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : raniti, politia, brasov, ancheta, explozie, moartea, inspectorat, munca, angajat, statie, butelii
 

Explozie devastatoare, la o stație de încărcat butelii, din Brașov! Un tub de oxigen a sărit în aer și a provocat moartea unui angajat și rănirea gravă a altor patru. La fața locului, s-au deplasat cinci ambulanțe și o autospecială cu apă și spumă.

VOX "O bubuitură, exact ca de la un poligon, așa, o bubuitură puternică! Eram la circa 25 de metri mai încolo, la A.P.I.A.. Am văzut multă agitație, aici, la poartă, lume care intra. A venit poliția, pe urmă pompierii."

VOX "Clădirea a vibrat ca la cutremur. În câteva secunde, s-au simțit vibrațiile."

IOAN ARON, chestor șef, I.P.J. Brașov "Din discuțiile și datele pe care le avem până acum, s-a stabilit, rezultă că a fost o manipulare defectuoasă a unui tub, care a generat explozia."

Cei patru răniți au fost transportați de urgență la Spitalul Județean Brașov. Medicii spun că rănile nu le pun viața în pericol.

IOANA CHIȚEA, purtător de cuvânt, U.P.U. Brașov "Cele patru victime, care au ajuns la spitalul județean, sunt patru bărbați în jur de 40 de ani, doi cu traumă toracică și doi cu traumatism cranian. Dintre cei doi, unul are traumatism cranian mai sever și se fac investigații."

Deoarece explozia s-a produs în timpul programului de lucru, Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă.

ADRIAN REIT, inspector șef, I.T.M. Brașov "- La finalizarea cercetării, vom stabili și dacă ne aflăm în prezența unui accident de muncă sau a unui accident în afara muncii. – Ați reușit să vorbiți cu patronul? – Nu, patronul este în stare de șoc."

Explozia nu a fost urmată de incendiu, dar pompierii au izolat zona, pentru a evita alte incidente. Poliția a deschis propria anchetă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2