Date companie
 
 
 
 

Un om a murit și alți patru au fost răniți, într-o explozie produsă la Brașov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : raniti, politia, brasov, ancheta, explozie, moartea, inspectorat, munca, angajat, statie, butelii
 

Explozie devastatoare, la o stație de încărcat butelii, din Brașov! Un tub de oxigen a sărit în aer și a provocat moartea unui angajat și rănirea gravă a altor patru. La fața locului, s-au deplasat cinci ambulanțe și o autospecială cu apă și spumă.

VOX "O bubuitură, exact ca de la un poligon, așa, o bubuitură puternică! Eram la circa 25 de metri mai încolo, la A.P.I.A.. Am văzut multă agitație, aici, la poartă, lume care intra. A venit poliția, pe urmă pompierii."

VOX "Clădirea a vibrat ca la cutremur. În câteva secunde, s-au simțit vibrațiile."

IOAN ARON, chestor șef, I.P.J. Brașov "Din discuțiile și datele pe care le avem până acum, s-a stabilit, rezultă că a fost o manipulare defectuoasă a unui tub, care a generat explozia."

Cei patru răniți au fost transportați de urgență la Spitalul Județean Brașov. Medicii spun că rănile nu le pun viața în pericol.

IOANA CHIȚEA, purtător de cuvânt, U.P.U. Brașov "Cele patru victime, care au ajuns la spitalul județean, sunt patru bărbați în jur de 40 de ani, doi cu traumă toracică și doi cu traumatism cranian. Dintre cei doi, unul are traumatism cranian mai sever și se fac investigații."

Deoarece explozia s-a produs în timpul programului de lucru, Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă.

ADRIAN REIT, inspector șef, I.T.M. Brașov "- La finalizarea cercetării, vom stabili și dacă ne aflăm în prezența unui accident de muncă sau a unui accident în afara muncii. – Ați reușit să vorbiți cu patronul? – Nu, patronul este în stare de șoc."

Explozia nu a fost urmată de incendiu, dar pompierii au izolat zona, pentru a evita alte incidente. Poliția a deschis propria anchetă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Vedete la Zoo ( 4 August 2021 )

  Primii pui de panda roșu născuți în România, la Grădina Zoologică din Brașov, au fost prezentați publicului, la opt săptămâni de la naștere. Sunt puii lui Peggy și Benji, singurele exemplare de panda roșu din țara noastră. Micuții au trecut cu bine de perioada critică, iar acum se dezvoltă normal.

 • Fostul purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, Christian Ciocan, amendat de polițiștii de la Rutieră ( 7 Iulie 2021 )

  Christian Ciocan, amendat pentru încălcarea Codului Rutier! Fostul purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, care în prezent este împuternicit director al Unității de Politici Publice din cadrul Ministerului Afacerilor Interne...

 • Anchetă într-un dosar de reciclare fictiva a deșeurilor ( 17 Iunie 2021 )

  Fraudă uriașă în domeniul deșeurilor! Șapte firme specializate în colectarea și reciclarea deșeurilor au fost depistate cu nereguli grave de către inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul A.N.A.F..

 • Accident mortal în localitatea Muntele Rece, județul Cluj ( 13 Iunie 2021 )

  Accident mortal, în această dimineață, în jurul orei 04:30, în localitatea Muntele Rece, județul Cluj! Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, după ce mașina sa a căzut într-o râpă de 150 de metri.

 • 129.000 de români reveniți din străinătate, înregistrați ca șomeri ( 3 Iunie 2021 )

  Românii reveniți în țară după declanșarea pandemiei de coronavirus, invitați să-și caute job! 129.000 de persoane revenite din străinătate s-au înscris în sistemul de șomaj din România, a anunțat ministrul Muncii...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2