Date companie
 
 
 
 

Un om al străzii mort și alți doi în stare gravă la spital, după ce au fost torturați de doi tineri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : omor, spital, ancheta, bucuresti, tineri, oameni, batuti, bate, strazii, calificat, legati, funie, torturati, dermatovenerice
 

Legați, torturați și bătuți cu bâtele! La astfel de umilințe au fost supuși trei oameni ai străzii, de doi tineri din Capitală. Agresorii, în vârstă de 16 și respectiv 18 ani, au intrat în incinta fostului spital Clinic de Dermato-Venerice ”Prof. Dr. Scarlat Longhin”, unde se adăposteau cei trei oameni ai străzii. Unul dintre bărbații agresați a decedat la scurt timp, în urma loviturilor primite. Potrivit anchetatorilor, băieții i-au legat cu funii și i-au bătut cu bâtele timp de aproape trei ore. Una dintre victime a declarat că au fost obligați să danseze pe manele, iar când își reveneau de pe urma bătăilor, erau stropiți cu apă și loviți cu bâtele.

VOX "Au venit jos direct cu bețele, cu parul, niște bețe mai groase, și mi-a dat mie la mână si, pe urmă, i-a dat și la coleg. Ne-a pus pe masă, ne-a pus muzică, să cânte și să le jucam lor. Ne punea jos pe masă, ne lega, turna apă pe noi și dădea în noi și, pac, ne lua la bătaie cu ciomagul."

După trei ore chinuri și umilinte, agresorii au plecat, lăsându-i legați, într-o baltă de sânge. Una dintre victime, un bărbat în vârstă în vârstă de aproximativ 50 de ani, a murit la scurt timp.

VOX "Ne-au lăsat legați, că am fost legați."

MARIAN MIHOCI, subcomisar, Serviciul Omoruri, Poliția Capitalei "A fost efectuată necropsia, unde s-a constatat o persoană cu identitate necunoscută. A murit în urma unor lovituri puternice la nivelul toracelui și al capului."

Una dintre victime a reușit să se dezlege și, cu ultimele puteri, a iesit în stradă, unde a dat peste un echipaj de poliție. La fața locului, au venit polițiști de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, și o echipă de la Serviciul de Medicină Legală.

MARIAN MIHOCI, subcomisar, Serviciul Omoruri, Poliția Capitalei "Serviciul Omoruri a fost sesizat prin dispecerat, la 112, despre faptul că în incinta fostului spital de dermato-venerice se află un cadavru cu identitate necunoscută."

Bărbații scăpați cu viață au fost transportați la spital. Unul dintre ei este în stare gravă, dar celălalt și-a revenit aproape complet. După trei zile de căutări, oamenii legii i-au prins pe cei doi băieți. Ei sunt cercetați pentru omor calificat și urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2