Date companie
 
 
 
 

Un om al străzii mort și alți doi în stare gravă la spital, după ce au fost torturați de doi tineri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : omor, spital, ancheta, bucuresti, tineri, oameni, batuti, bate, strazii, calificat, legati, funie, torturati, dermatovenerice
 

Legați, torturați și bătuți cu bâtele! La astfel de umilințe au fost supuși trei oameni ai străzii, de doi tineri din Capitală. Agresorii, în vârstă de 16 și respectiv 18 ani, au intrat în incinta fostului spital Clinic de Dermato-Venerice ”Prof. Dr. Scarlat Longhin”, unde se adăposteau cei trei oameni ai străzii. Unul dintre bărbații agresați a decedat la scurt timp, în urma loviturilor primite. Potrivit anchetatorilor, băieții i-au legat cu funii și i-au bătut cu bâtele timp de aproape trei ore. Una dintre victime a declarat că au fost obligați să danseze pe manele, iar când își reveneau de pe urma bătăilor, erau stropiți cu apă și loviți cu bâtele.

VOX "Au venit jos direct cu bețele, cu parul, niște bețe mai groase, și mi-a dat mie la mână si, pe urmă, i-a dat și la coleg. Ne-a pus pe masă, ne-a pus muzică, să cânte și să le jucam lor. Ne punea jos pe masă, ne lega, turna apă pe noi și dădea în noi și, pac, ne lua la bătaie cu ciomagul."

După trei ore chinuri și umilinte, agresorii au plecat, lăsându-i legați, într-o baltă de sânge. Una dintre victime, un bărbat în vârstă în vârstă de aproximativ 50 de ani, a murit la scurt timp.

VOX "Ne-au lăsat legați, că am fost legați."

MARIAN MIHOCI, subcomisar, Serviciul Omoruri, Poliția Capitalei "A fost efectuată necropsia, unde s-a constatat o persoană cu identitate necunoscută. A murit în urma unor lovituri puternice la nivelul toracelui și al capului."

Una dintre victime a reușit să se dezlege și, cu ultimele puteri, a iesit în stradă, unde a dat peste un echipaj de poliție. La fața locului, au venit polițiști de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, și o echipă de la Serviciul de Medicină Legală.

MARIAN MIHOCI, subcomisar, Serviciul Omoruri, Poliția Capitalei "Serviciul Omoruri a fost sesizat prin dispecerat, la 112, despre faptul că în incinta fostului spital de dermato-venerice se află un cadavru cu identitate necunoscută."

Bărbații scăpați cu viață au fost transportați la spital. Unul dintre ei este în stare gravă, dar celălalt și-a revenit aproape complet. După trei zile de căutări, oamenii legii i-au prins pe cei doi băieți. Ei sunt cercetați pentru omor calificat și urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Bucureștenii, la promenadă ( 23 Mai 2020 )

  Mai multe zone de promenadă sunt deschise în centrul Capitalei în zilele de weekend! Primăria Municipiului București a luat această decizie împreună cu Brigada Rutieră după instituirea starii de alertă. Bucureștenii au ieșit astăzi la plimbare, dar părerile sunt împărțite în privința inițiativei municipalității. Pentru unii, este o idee foarte bună.

 • Un bătrân din Bacău a murit, în timp ce aștepta rezultatul testului COVID-19 ( 13 Mai 2020 )

  Situatie dramatica in Bacau! Un bărbat a ajuns la Spitalul Județean după ce fiica acestuia a observat că bărbatului i se învinețise un picior. Bătrânul a murit a doua zi de dimineață, în urma unui stop cardio-respirator, în Unitatea...

 • Pregătiri pentru redeschiderea parcurilor și grădinilor publice, în București ( 13 Mai 2020 )

  Parcurile, grădinile publice și cele zoologice din București se redeschid, vineri, odată cu încetarea stării de urgență. Decizia a fost luată de Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență, iar anunțul a fost făcut...

 • Singurătatea îi afectează cel mai mult pe tinerii adulți ( 8 Mai 2020 )

  Sentimentul de singurătate se simte accentuat în rândul tinerilor! Potrivit unui studiu făcut de Fundația Europeană pentru Îmbunătățirea Condițiilor de Viață și de Muncă, aproximativ 20% dintre persoanele cu vârsta sub 35 de ani se simt singure din cauza restricțiilor de circulație instituite în Europa. Astfel, 20% dintre persoanele sub 35 de ani se simt singure, comparativ cu doar 4% înainte de epidemie.

 • Fântâni arteziene, sub Podul Basarab ( 3 Mai 2020 )

  În plină criză provocată de pandemie, Primăria Sectorului 6 face investiții ca-n vremurile bune! Astfel, a pus funcțiune mai multe fântâni arteziene sub Podul Basarab, cu scopul, susține edilul Gabriel Mutu, de a combate...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2