Date companie
 
 
 
 

Un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie din Zam, ștrangulat de un alt bolnav

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, pacient, hunedoara, politisti, ucis, crima, neuropsihiatrie, zam, strangulat, cordon
 

Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din Petroșani, și-a găsit sfârșitul la Spitalul de Neuropsihiatrie din localitatea hunedoreană Zam, acolo unde a fost ucis de un pacient de 65 de ani. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum criminalul a intrat noaptea în salonul victimei, pe care a ștrangulat-o cu un cordon.

VALENTIN CÂMPEAN, manager, Spitalul de Neuropsihiatrie Zam "Având camere de supraveghere în secție, am putut viziona și am văzut, cam în jurul orelor 1.30, pe un pacient intrând și pregătindu-și aproape cu minuțiozitate obiectele crimei."

Crima s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, iar, potrivit polițiștilor, criminalul a folosit o perceche de ciorapi pe post de mănuși, pentru a nu lăsa urme.

DAN MĂRCULESCU, șef, S.J.M.L. Hunedoara "Decesul victimei a survenit în urma unei ștrangulări, în perioada în care se afla internat în spitalul de neuropsihiatrie."

Autorul omorului fusese internat pentru dezalcoolizare. El este acuzat de omor calificat și a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Suspectul urmează să fie supus și unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă, în momentul comiterii crimei, avea discernământ, mai ales că între el și victimă nu existase niciun conflict.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2