Date companie
 
 
 
 

Un pacient de 78 de ani s-a aruncat de la etajul 7 al Spitalului Județean Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, spital, medici, pacient, aruncat, etaj, sincidere
 

Gest extrem al unui pacient internat la Spitalul Județean Galați. Bãrbatul, in varsta de 78 de ani, s-a aruncat de la etajul 7 al clădirii și nu a mai putut fi salvat. Omul s-a internat acum o săptămână în secția de Medicină Internă, pentru un set de investigații. Colegii de salon spun că nu a dat vreun semn cã ar vrea să se sinucidă.

VOX "- Ati vorbit cu el dimineata? - Nu, nu! - Ati vazut ceva ciudat la el? Ce fel de pacient era? - Era linistit. A zis ca-l doare capul, aseara."

Potrivit medicilor, pacientul nu avea vreo boală incurabilã și nici probleme psihice.

LUCICA GRIGORICĂ, purtător de cuvânt, Spitalul Județean Galați "Nu avea o maladie cu prognostic prost. Fusese internat pentru investigarea unui sindrom emetizant, investigarea unor varsaturi. Avea inclusiv un consult neurologic, care nu punea probleme si un EKG, care, de asemenea, nu punea probleme."

Pacientul le-a spus colegilor de salon cã se duce la toaletă. Și dus a fost!

AMBIANȚĂ "Salonul este pe partea cealaltã, pe partea dreaptã. S-a aruncat de la grupul sanitar."

Poliția a deschis o anchetã în acest caz.

CRISTINA TATULICI, purtător de cuvânt, I.P.J. Galați "Nu exista suspiciuni cu privire la cauza mortii, trupul barbatului fiind dus la I.M.L., pentru efectuarea necropsiei.''

În luna martie, un alt pacient de 67 de ani s-a sinucis la Spitalul Județean Galați, în același mod. Omul s-a aruncat în gol, de la etajul 4.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2