Date companie
 
 
 
 

Un parc din Sectorul 4, șters de pe fața pământului, pentru construirea unei clădiri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Mai 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, protest, primarie, parc, sector, cladire
 

Protest în Sectorul 4 al Capitalei, după ce autoritățile locale au decis să demoleze un parc cu zone de recreere pentru varstnici și locuri de joacă pentru copii. Locatarii blocurilor din vecinătatea Șoselei Berceni-Olteniței sunt revoltați din cauza acestei luată de primărie, mai ales că în acel parc, în ultimii ani, s-au facut investiții semnificative. Mai mult, în acel loc s-au plantat foarte mulți copaci, dezvoltându-se, astfel, o zonă verde benefică pentru locuitorii din zonă. Oamenii au semnat deja o petitie impotriva acestei măsuri, dar autoritățile nu au luat-o în seamă.

VOX "O sfidare la adresa alegătorilor! Trebuia, mai intâi, să se facă o dezbatere publică, să se ceară părerea oamenilor."

VOX " Mergem cu toții la primărie să facem petiție, că nu e normal ca acest parc să ni-l ia. Nu mai avem dreptul să ne jucăm nicăieri, nu mai avem verdeață."

Lângă parcul care urmează să fie șters de pe fața pământului se lucrează de zor la un nou loc de joacă, pe o suprafață mult redusă față de cea a vechiului parc. Cum ar veni, alți bani, altă distracție.

VOX "Au renovat, au schimbat garduri și acum îl mută. Bani investiți aiurea, acum altă muncă și alți bani, totul, făcut fără cap."

Locuitorii au aflat de la muncitori că în locul parcului urmează sa fie ridicată o clădire și, astfel, spatiul verde va dispărea. Redacția de Știri Național TV a cerut și punctul de vedere al Primăriei Sector 4, referitor la situația prezentată. Deocamdată, așteptăm răspunsul, pe care îl vom face public în jurnalele de știri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2