Date companie
 
 
 
 

Un patron din Pitești s-a spânzurat de frica Fiscului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : control, pitesti, spanzurat, ANAF, patron
 

Și-a pus capăt zilelor, de teama controalelor fiscale! Un om de afaceri în vârstă de 35 de ani din Pitești s-a spânzurat în timp ce firma sa era verificată într-o acțiune de control încrucișat al A.N.A.F.. Omul a comis gestul extrem după ce inspectorii fiscali au ridicat documente, suspectând încălcări ale legii. Apropiații omului de afaceri spun că acesta intrase în depresie și își exprima teama că ar putea ajunge la închisoare. Înainte să se sinucidă, el a scris un bilet de adio. Bărbatul a scris: "Iertați-mă! Nu sunt un infractor. Am încercat să muncesc. Vă iubesc pe toți! Adio!". El a fost gasit fără viață chiar de către asociatul lui. Acesta a cerut ajutor la 112, dar medicii sosiți de urgență nu au putut face nimic pentru a-l salva.

VOX "Pacietul decedat din păcate de o oră. Semnele vitale demult nu mai sunt prezente."

AMBIANȚĂ "Doamne, Maica Domnului! Am rămas trăznit! Uite, mă uit la el și îmi vine să plâng!"

La firmă a fost o vânzoleală continuă, cât timp inspectorii fiscali au facut verificări.

VOX "Doamne, dacă vă spun ce era aici, cu A.N.A.F.-ul, parca furase o țară întreagă. Patru mașini de A.N.A.F.. Era om de om!"

AMBIANȚĂ "A.N.A.F. a controlat pe toată lumea sau nu la el. Au fost mai multe controale, da, da, da, au fost mai multe controale."

VOX "A.N.A.F., dimineața, până seara, control cu poarta închisă. Circ a fost cu A.N.A.F.!"

Omul de afaceri era căsătorit și avea doi copii. Apropiații spun că el era marcat de o dramă prin care a trecut în urmă cu trei ani. Atunci, a condus în stare de ebrietate și a lovit cu mașina patru oameni, dintre care unul a murit.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2