Date companie
 
 
 
 

Un pensionar a reușit cu ajutorul polițiștilor să prindă un grup de escroci

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iulie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, escroci
 

Înselătoria prin metoda `accidentul` a fost dejucată de un pensionar de 61 de ani din Medgidia! Bărbatul a reușit să prinda cu ajutorul poliției un grup de escroci care încercau să-l înșele. Bătrânul a fost sunat la ora 5 dimineața și anunțat că fiul lui are nevoie de o sumă de bani pentru a ieși din arest.

VOX: "O voce de bărbat plângăcioasă. S-a recomandat ca fiind fiul meu, aducea oarecum cu vocea lui. Mi-a spus că a făcut accident cu mașina, că a lovit o femeie, că e arestat și îi trebuiesc niște bani. Câți bani ai în casă? Măi nu știu hai să vedem. Uite îți dau să vorbești că e și un avocat aici."

Din fericire, bărbatul nu a căzut în plasa escrocilor pentru că fiul lui nu avea permis de conducere. A sunat imediat la 112, iar polițiștii au organizat un flagrant pentru a-i prinde pe infractori.

VOX: "Polițiștii constănțeni au reușit să prinda în flagrant în prima fază un minor, în vîrsta de 16 ani cel care venise în locul indicat pentru a ridica banii, iar apoi prin metode polițienești a mai fost prins un bărbat pe raza municipiul Medgedia."

Cei doi escroci au fost duși la Parchet cu propunerea de arestare preventivă. Polițiștii atrag atenția că astfel de înșelătorii au loc noaptea pentru ca victimele să fie trezite din somn și să nu aibă timp să reacționeze.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2