Date companie
 
 
 
 

Un pescar amator a ajuns la spital cu abdomenul perforat de un glonț

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : operatie, spital, ancheta, targu, jiu, pescar, abdomen, glont, carbesti
 

Incident suspect, în care a fost implicat un bărbat de 46 de ani din Cârbești, județul Gorj! Omul, care se afla la o partidă de pescuit, a ajuns la Spitalul Bumbești Jiu cu abdomenul perforat de un glonț. Ulterior, din cauză că starea i s-a agravat, a fost transferat la Spitalul din Târgu-Jiu, pentru a fi operat. El susține că a văzut un glonț, pe care l-a împins cu piciorul în foc și acesta ar fi ricoșat direct în abdomenul lui. Anchetatorii au, însă, mari îndoieli cu privire la veridicitatea poveștii.

AMBIANȚĂ "- În ce stare este... Este echilibrat. - Ați aruncat cartușul în foc?"

Starea pescarului este stabilă, însă are nevoie de interveție chirurgicală.

RAMONA OPREA, medic, U.P.U. - S.J.U. Târgu-Jiu "Va fi examinat în amănunt. Computer tomograf pentru stabilirea poziției alicei. Plaga are ca punct de plecare undeva în zona scrotală dreapta și punct de ieșire în flancul drept."

Anchetatorii iau în calcul posibilitatea unei tentative de omor asupra bărbatului, dar și varianta unei partide ilegale de vânătoare. După ce își va reveni din operație, omul va fi audiat, pentru clarificarea împrejurărilor în care a fost rănit.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2