Date companie
 
 
 
 

Un pescar în vârstă de 64 de ani a murit înecat în Lacul Herăstrău

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : herastrau, barbat, lacul, pescar, inecat
 

Tragedie în Parcul Herăstrău din Capitală! Un bărbat de 64 de ani a murit înecat în lac, în timp ce pescuia. Una dintre undițele sale a fost trasă în apă de un pește, iar omul s-a aruncat după ea, pentru a o recupera. Nu s-a mai putut întoarce la mal și a fost scos din Lacul Herăstrău de un alt pescar, care a sunat la 112.

VOX "A sărit să ia un fir din apă și, nu știu, nu mai înota și nu sărea nimeni. I se agățase undița în apă sau așa ceva."

VOX "Eu am făcut turul și, când am venit aici, doi băieți săriseră după el, că el intrase în criză nu mai putea. A înotat prea mult, l-au luat pe sus și l-au adus vânăt la mal. Lanseta era pe aici. I-o luase un pește, i-a tras-o cu totul și el a venit să o prindă."

Paramedicii au constatat că bărbatul era în stop cardiac. Au încercat să-l resusciteze mai bine de jumătate de oră, dar fără succes.

VOX "Un echipaj de prim ajutor a început manevrele de resuscitare, dar, din păcate, nu s-a putut reuși resuscitarea și s-a declarat decesul."

Pescuitul în Lacul Herăstrău din Capitală este deschis doar persoanelor care dețin permis.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Moarte suspectă, în Centrul Vechi ( 29 Iunie 2020 )

  Moarte suspectă, în Centrul Vechi al Bucureștiului! În jurul orei 21:00, trecătorii prin zonă au semnalat la 112 faptul că un bărbat furios distruge o terasă și că se aruncă în fața mașinilor. Bărbatul în vârstă...

 • Incendiatorul fetei din Mehedinți a încercat să se sinucidă ( 26 Iunie 2020 )

  Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Polițiștii l-au găsit în celulă, spânzurat cu un tricou, și l-au resuscitat până de sosirea echipajelor medicale.

 • Un sucevean bănuit de furturi de mașini, extrădat în Luxemburg ( 9 Iunie 2020 )

  Un bărbat de 37 de ani din Suceava a fost arestat la cererea autorităților din Luxemburg, care îl acuză de 19 furturi de autoturisme de teren. Bărbatul, cu dublă cetățenie, română și ucraineană, este suspectat...

 • Relaxare totală, în Parcul Herăstrău ( 17 Mai 2020 )

  Aglomerație în Parcul Herăstrău din București, în primul weekend de la momentul intrării în starea de alertă. Însă, de respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului nici n-a mai fost vorba.

 • Un bărbat cu bebelușul în brațe a căzut de la etajul zece al blocului în care locuia ( 30 Ianuarie 2020 )

  Tragedie cumplită în Brașov! Un bărbat de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 10, cu bebelușul în brațe. Potrivit presei locale, în această dimineață, bărbatul a ieșit pe balcon și s-a aruncat în gol, ținând în brațe...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2