Date companie
 
 
 
 

Un pieton care a traversat strada neregulamentar, ucis de o ambulanță

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, constanta, sofer, asistenta, salvare, mortal, ucidere, culpa, batran, neregulamentar, traversat
 

Tragedie pe o stradă din Constanța! Un bătrân a fost accidentat mortal de o salvare aflată în misiune. Omul, în vârsta de 80 de ani, care își făcuse cumpărăturile într-un supermarket de la ieșirea din oraș, a vrut sa traverseze strada, însă, în loc să caute o trecere de pietoni, a traversat nergulamentar. Mașina de salvare aflată în misiune de intervenție l-a lovit fulgerător. Șoferul și asistenta au coborât imediat și au început manevrele de resuscitare, dar în zadar. Omul nu a mai putut fi salvat.

CARLA GHENCEAUA, medic, S.M.U.R.D. ”Cu un politraumatism grav, găsit în stop cardiorespirator, fără răspuns la manevrele de resuscitare efectuate.”

CRISTIAN LIPAN, inspector pr., Serviciul Rutier Constanța ”Un bărbat de aproximativ 81 de ani a traversat prin loc nemarcat si nepermis și a fost surprins și accidentat de o ambulanță.”

Oamenii de pe ambulanță au avut și ei nevoie de ajutor. Asistenta a suferit un șoc, iar șoferul ambulanței a făcut un puseu de tensiune.

AMBIANȚĂ ”- Erați în ambulanța asta, doamnă? - Mă lăsați, că mi-e rău! Vă rog!”

AMBIANȚĂ ”- Dânsul e șoferul de pe ambulanță? - Ne spuneți, vă rog, cum se simte? - E bine!”

În cazul accidentului mortal de la Constanța a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2