Date companie
 
 
 
 

Un polițist a fost omorât pe peronul gării, în timp ce patrula

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iulie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politist, crima, soc
 

Crimă șocantă în noaptea de joi spre vineri, la Suceava! Un polițist a fost omorât, chiar în timpul unei misiuni de patrulare! Crima a avut loc chiar pe peronul Gării Burdujeni, din Suceava. Polițistul lucra la Transporturi Feroviare. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum un individ a venit spre omul legii și l-a înjunghiat de mai multe ori, aparent fără motiv.

DOREL AICOBOAE, comisar șef, IPJ Suceava

"Este o seară tristă. Ne-am pierdut un coleg, un prieten. Condoleanțe familiei. Suntem alături."

VOX 
"în timp ce era În serviciu, a fost atacat din spate, lovit cu cuțitul, a căzut jos. Nu a apucat să reacționeze, dupa care i s-au aplicat mai multe lovituri de cuțit până când a fost imobilizat de mai multi cetățeni și un coleg."


Atacatorul le-ar fi spus oamenilor legii că-i urăște pe polițiști pentru că a fost închis pe nedrept în Spania.

VOX 
"A coborât din mașina Iași-Timișoara. A fost lovit. Prima oară cu pumni și picioare, după care a scos un briceag și l-a lovit."

După mai multe ore de audieri, bărbatul care l-a înjunghiat pe polițist a fost reținut. El are 24 de ani și este din Valea Moldovei, județul Suceava. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei polițistului omorât. Agentul mort era tatăl a doi copii minori.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2