Date companie
 
 
 
 

Un polițist a murit după ce a fost înțepat de o albină

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : buzau, politist, tata, soc, anafilactic, intepat, albina, stupina, bradeanu
 

Sfârșit șocant pentru un politist în vârstă de 38 de ani! Aflat în concediu, bărbatul a mers la stupăria tatălui său din localitatea Brădeanu, județul Buzău, ca să-i dea o mână de ajutor. A intrat în stupină fără echipament de protecție și o albină l-a înțepat în zona capului. A intrat imediat în șoc anafilactic. Tatăl lui l-a urcat imediat în mașină, ca să-l ducă la spital și, totodată, a sunat la 112 și a cerut ajutor. S-a întâlnit cu salvarea pe drum și polițistul a fost preluat de echipajul medical.

prin telefon: RODICA CORNECI, purtător de cuvânt, S.A.J. Buzău "Era conștient în momentul în care a fost preluat de ambulanță, acuza senzație de sufocare. A intrat în stop cardio-respirator. S-a resuscitat 60 de minute, însă ireversibil."

VOX "A fost înțepat de albină în cap, în gât."

VOX "Te sufoci, se umflă limba în gât, nu mai ai aer."

VOX "Doamne ferește! Nu-i normal! Dintr-o albină să mori?"

VOX "Noi stuparii de regulă avem niște pastile care sunt contra alergiei și primul ajutor bem o pastilă din aia, ca să rezistăm până la un spital."

Polițistul suferea de diabet. El era căsătorit și avea o fetiță de patru ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2