Date companie
 
 
 
 

Un polițist care dirija circulația a fost rănit la cap în Dâmbovița

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politist, rani, DN 71
 

Un polițist a fost rănit, după ce o creangă i-a căzut în cap! Bărbatul dirija circulația pe Drumul Național 71, la intrarea în localitatea dâmbovițeană Conțești, pentru ca muncitorii care toaletau copacii de pe marginea șoselei să-și poată desfășura activitatea.

RALUCA FLORESCU, purtător de cuvânt IPJ Dâmbovița: "Agentul de poliție în vârstã de 23 de ani a fost surprins de o ramurã a unui copac tãiatã de reprezentanții primãriei și ai secției de drumuri naționale. Acesta se afla în zonã pentru dirijarea traficului rutier."

AMBIANȚĂ (femeie arată crăcile care l-au lovit): "Aici, aici a fost căzut, că tot au tăiat crãcile sã poatã sã-l scoatã pe el de aici."

VOX martor: "El în partea aceasta i-a dat ok-ul bãiatului sã poatã sã dea drumul la pom și întâmplarea …nu știu ce s-a întâmplat de i-a venit lui sã meargã în partea aia și..-O creangã l-a lovit. O creangã, în partea asta, în șanțul ãsta era și l-a lovit o creangã la cap și la picior."

VOX martor: "Pe partea asta a tăiat dudul, el dirija circulația acolo, în loc sã stea acolo a venit încoace și a cãzut dudul pe el, craca."

Agentul a fost transportat de urgență la spitalul Floreasca din Capitală. În urma incidentului, traficul rutier a fost oprit timp de aproape o orã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fostul polițist Eugen Stan, condamnat definitiv pentru agresiuni sexuale ( 30 Octombrie 2020 )

  Fostul politist Eugen Stan din cadrul Brigăzii Rutiere București, acuzat de mai multe agresiuni sexuale asupra minorilor, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 20 de ani de închisoare.

 • Interlopul suspectat de uciderea lui Emi Pian, dus la audieri ( 7 August 2020 )

  Uciderea interlopului Florin Mototolea, zis Emi Pian, continuă să stârnească mari controverse. Principalul suspect în cazul de omor este Ciprian Napy, un interlop în vârstă de 27 de ani din clanul Rinu, care acționează...

 • Polițist local, anchetat pentru braconaj ( 28 Iunie 2020 )

  Polițist local din Dâmbovița, cercetat pentru braconaj! Oamenii legii au făcut patru percheziții, în localitățile Moreni, Iedera și Valea Mare, într-un dosar de braconaj cinegetic.

 • Tânără amendată pe motiv că l-a criticat pe primar pe facebook ( 15 Aprilie 2020 )

  Românii sunt amendați și pentru postările de pe rețelele de socializare, nu numai pentru încălcări ale restricțiilor impuse prin ordonanțe militare. Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki...

 • Șefii din Poliție, acuzați că impun normă la amenzi ( 15 Aprilie 2020 )

  Acuzații grave! Un polițist din Timiș susține că agenților li se solicită, de către șefii lor, să dea cât mai multe amenzi, în această perioadă. Valer Kovacs, polițist în cadrul I.P.J. Timiș și președinte al filialei Timiș...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2