Date companie
 
 
 
 

Un polițist dâmbovițean și-a împușcat iubita, după care s-a sinucis

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dambovita, spital, coma, ancheta, politist, impuscat, sinucidere, inspectorat, iubita, caragiale
 

Caz șocant, în comuna dâmbovițeană I.L. Caragiale! Ajutorul șefului de post și-a împușcat iubita în cap, după care s-a sinucis. Cei doi au fost găsiți de o patrulă, în mașina personală a agentului. Polițistul avea 30 de ani și nu a lăsat niciun mesaj prin care să explice gestul extrem. În vârstă de 23 de ani, iubita acestuia era sora lui Marian Pârșă, fotbalistul clubului Petrolul Ploiești, care a murit de cancer, în urmă cu doi ani. Tânăra a fost transportată la Spitalul Județean din Târgoviște, după care a fost transferată la Spitalul de Urgență Floreasca, din București.

RUXANDRA CHEALFA, medic, S.A.J. Dâmbovița "- Pacienta, găsită în mașină, împușcată, cu o plagă parietal-dreapta, este în comă. - Ce șanse are? - Minime!"

Vecinii polițistului povestesc că tânărul avea un comportament exemplar. Și șefii acestuia spun că nu avusese probleme disciplinare și fusese testat psihologic, în noiembrie 2012.

ALEXANDRA NICULAE, purtător de cuvânt, I.P.J. Dâmbovița "O echipă complexă de cercetare, condusă de procurorul criminalist, cât și de Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița, efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis evenimentul."

Tragedia a avut loc în afara orelor de program, atunci când polițistul avea dreptul să poarte arma, dar nu să o țină încărcată. Cazul este cercetat de Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2