Date companie
 
 
 
 

Un polițist de frontierã din Timiș s-a spânzurat din cauza datoriilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : timis, datorii, politist, spanzurat, mare, sannicolau
 

Criza a mai făcut o victimă, de data aceasta in Timiș! Un politist de frontieră din localitatea Sânnicolau Mare s-a spânzurat din cauza datoriilor. Bărbatul își achita foarte greu ratele, iar în ultima perioadã se temea sã nu-si piardã locul de muncă. Politistul avea un credit de 40 de mii de euro la bancă, iar rata lunarã depășea două mii de lei. Trupul neînsufletit al omului legii a fost descoperit chiar de soția lui, într-o anexã a locuintei. Ea a fost si cea care a alertat autoritãtile.

dr. ALINA BALINT, Ambulanța Timiș "Din pãcate nu s-a mai putut face nimic, pacientul l-am gãsit decedat."

VOX "-Nu stiu, probleme cu bãncile din câte am înteles. -Dar îl cunosteati? Ce credeþi cã l-a determinat sã recurgã la acest gest? -Nu stiu."

MÃDÃLINA MEZDREA, purtător de cuvânt, I.P.J. Timiș "Este vorba despre un bãrbat în vârstã de 30 de an. Acesta nu a lãsat un bilet de rãmas bun. Din primele verificãri se pare cã a recurs la acest gest în urma unor neîntelegeri din familie. Pe cadavru nu au fost gãsite urme de violentã."

Politistul care si-a pus capăt zilelor lucra de mai multã vreme la sectorul de frontierã Sânnicolau Mare. Sinucigașul căsătorit avea o fetitã de sapte ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2