Date companie
 
 
 
 

Un polițist de frontieră din Vaslui a fost reținut pentru contrabandă cu țigări

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, tigari, contrabanda, politist, procurori, frontiera, diicot
 

Un polițist de frontieră a fost arestat pentru 29 de zile, după ce a fost prins cu țigări de contrabandă. Este vorba despre agentul Dan Florin Iancu, angajat la Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră Vaslui. Barbatul a fost prins cu 28 de mii de pachete de țigări în portbagajul mașinii. Doi colegi l-au văzut venind dinspre graniță cu automobilul și au hotarat să-l urmărească. Somat să deschidă mașina pentru verificări, Iancu și-a recunoscut fapta, dar a încercat să-ți influențeze colegii pentru a fi lăsat să plece.

IRINA MIRICĂ GHEUCĂ, purtător de cuvânt, I.J.P.F. Vaslui "Au fost descoperiti 15 saci de rafie, în interiorul fiecãrui sac fiind câte un bax de tigãri, având timbru fiscal marca Republica Moldova. Întreaga cantitate de tigãri, aproximativ 28 de mii de pachete a fost confiscatã în vederea confiscãrii."

Polițistul de frontieră era deja cercetat de procurorii DIICOT, tot pentru contrabandă cu țigări, într-un alt dosar penal deschis în decembrie anul trecut.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2