Date companie
 
 
 
 

Un polițist de la Transporturi Feroviare, cercetat penal pentru braconaj și ultraj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : campulung, transporturi, cercetat, politist, braconaj, vanatoare, autorizatii, penal, paznic, ultraj, feroviare, dealul, muscel, lalu, magura
 

Polițist, în vizorul legii! Un polițist de la Transporturi Feroviare și un amic de-al lui sunt cercetați penal pentru braconaj și ultraj. Polițistul și prietenul său au mers la vânătoare, la punctul „Lalu” de pe Dealul Măgura. Acolo, au fost somați de paznicul de vânătoare să prezinte autorizațiile. Aceștia au refuzat inițial, apoi le-au prezentat, însă paznicul de vânătoare a constatat că documentele nu erau în regulă. Atunci a izbucnit scandalul! Paznicul susține că ar fi fost agresat de polițist, dar acesta neagă acuzația.

ADRIAN FULGA, paznic de vânãtoare "În timp ce executam serviciul de patrulare, l-am gãsit pe domnul Ganci Vasile cu autorizație de vânãtoare necompletatã corespunzãtor. Acesta m-a agresat, a încercat sã dea în mine, a tras de haine ca sã-i dau autorizația înapoi. Eu am sunat la serviciul 112 și a venit poliția ulterior."

VASILE GANCI, polițist cercetat penal "- Eram în frontul de vânãtoare cu autorizație legalã la mistreți. Autorizația este scrisã cea de grup mare, cealaltã era de grup restrâns, autorizație pe care eu am plãtit-o, am dat 10 milioane pe ea. - Dar l-ați bãtut pe paznic? - Nu-i adevãrat!”

MADĂLINA BĂLĂNESCU, purtãtor de cuvânt, Poliția Argeș "Se efectueazã cercetãri în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, urmând ca aceastã cauzã sã fie declinatã spre competentã soluționare cãtre Parchetul de pe lângã Judecãtoria Câmpulung."

Polițistul cercetat pentru braconaj și ultraj este angajat la Transporturi Feroviare, în Câmpulung Muscel.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2