Date companie
 
 
 
 

Un polițist din Gorj, anchetat pe motiv că ar fi bătut un tânăr

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, batut, politist, gorj, tanar, ticleni
 

Un agent de poliție din localitatea gorjeană Țicleni este cercetat atât de superiori, cât și de procurori. Omul legii ar fi lovit un tânăr în fața unui bar, după ce acesta a făcut scandal. Tânărul a primit o amendă, dar nu a vrut să o semneze, așa că polițistul l-ar fi luat la palme și pumni.

VOX "Am mers într-un bar, mi-am comandat ceva de băut. După câteva minute, a apărut dânsul și mi-a zis să ies cu dânsul afară. M-a scos afară, unde mi-a aplicat două lovituri cu palma și una cu pumnul sub barbă!"

Tânărul a făcut deja plângere la Poliție. Agentul neagă, însă, toate acuzațiile.

prin telefon: CONSTANTIN CIMPOIERU, polițist cercetat "- Nu este adevărat! - De ce credeți că susține acest lucru? - Nu știu, pentru că el a fost implicat într-un scandal la discotecă. A fost sancționat contravențional, este proces verbal!"

FLORIN ROȘCA, purtător de cuvânt, I.P.J. Gorj "Față de agentul șef principal de politie s-a dispus măsura cercetării prealabile disciplinare, iar plângerea formulată a fost înaintată Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, competent cu soluționarea cauzei!"

Dacă se va dovedi că, într-adevăr, tânărul a fost bătut, polițistul riscă să rămână fără loc de muncă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2