Date companie
 
 
 
 

Un politist din Suceava a murit in misiune

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politist, misiune, suceava, mort
 

Ultima misiune, pentru un politist din Suceava! Omul legii a murit sambata si un coleg de-al sãu a fost grav rãnit, în timp ce urmãreau un autoturism. Politistii aveau informatii cã soferul masinii transporta o cantitate mare de tigãri de contrabandã. In timp ce oamenii legii goneau pe drumul european 85 cu toate semnalele acustice si luminoase aprinse, masina lor a fost lovita in plin de un alt autovehicul, al carui sofer nu a acordat prioritate.

VOX "Politistii se deplasau în misiune cu semnalele acustice în functiune, iar conducãtoarea auto nu a tinut cont de semnalele pornite si ea a continuat intentia de a se deplasa pe partea stângã a pãrtii carosabile. Erau în urmãrirea unei masini, fiind suspectã de transportul de tigãri."

LEONTE LOREDANA, conducator auto "Din mers, vroiam sã fac stânga, semnalizam si a venit masina din spate. -Practic nu i-ati vãzut. -Nu. Martorii au spus cã aveau 150-160 Kilometri la orã."

VOX "Am venit acum si am gãsit masina, cum o vedeti dumneavoastrã, în mijlocul drumului. Masina era parcatã în afara carosabilului, nu deranja pe nimeni."

Cazul este in ancheta, pentru a fi stabilite toate imprejurarile in care s-a produs tragedia.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2