Date companie
 
 
 
 

Un politist gãlãtean a fost gasit împuscat în cap, în masina cu care fusese la o interventie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, politist, impuscat in cap, arma, tentativa de sinucidere
 

Un politist din Grupa Pirotehnica a Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Galati a fost gãsit împuscat în cap, în masina. Politistul se intorsese dintr-o interventie. El fusese solicitat sã preia impreuna cu colegii sai o grenadã gãsitã într-un centru de fier vechi. La întoarcere, agentul sef a rãmas în masinã pentru a completa foaia de parcurs. Cateva minute mai tarziu, colegii sãi l-au gãsit impuscat in cap si au chemat imediat ajutoare.

ANGEL TRIFAN, medic SMURD: "Persoana era în viatã stând pe scaunul unei masini, se împuscase prin partea dreaptã. (...) Am acordat primul ajutor, stabilizat, intubat, ventilat mecanic. (...) Pronosticul este rezervat."

Bãrbatul, în vârstã de 42 de ani, a fost operat la Spitalul de Urgentã din Galati, unde se aflã în stare foarte gravã.

CRISTINA TATULICI, purtãtor de cuvânt IPJ Galati: "A fost evaluat anual din punct de vedere psihologic si nu au fost constatate probleme de aceastã naturã, iar în ultimul an a fost apreciat cu calificativul de foarte bun."

In urma acestui incident, a fost declansata o ancheta ale carei prime cercetari duc la ipoteza unei tentative de sinucidere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2