Date companie
 
 
 
 

Un polițist ialomițean, acuzat că a lovit un copil

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ialomita, ancheta, politist, copil, parchet, tatal, lovit, barbulesti, ultraj
 

Acuzații grave la adresa unui polițist din Ialomița! Omul legii este acuzat că ar fi lovit un copil în vârstă de nouă ani în incinta școlii din localitatea Bărbulești. În urmă cu o săptămână, polițistul se afla în clădirea unității de învățământ și a auzit gălăgie într-o sală de clasă. El ar fi scos pe hol un elev de clasa a treia și l-ar fi lovit în momentul în care copilul i s-a adresat cu apelativul ”boss”.

VOX "Părinții l-au luat și l-au dus la spital. În drum spre spital s-au întâlnit cu polițistul. Mama copilului s-a repezit la polițist și a spus de ce ai dat în copilul meu? La care polițistul foarte agresiv s-a dat la doamna. Soțul dânsei a intrevenit și a iesit ce a ieșit."

VOX "L-a facut și el BOSS, ca orice copil a greșit și vine polițistul să-l bată mai ales polițist, are și el gradele alea, să bată un copil!"

VOX "Chiar dacă ar avea motiv și tot nu trebuie să bată un copil. Nici părintele nu poate să-și bată copilul în ziua de azi. Acum, cine o face, o trage!"

Tatăl băiatului este cercetat, acum, pentru ultraj. La rândul lui, omul l-a reclamat pe agentul de poliție la parchet pentru lovirea minorului. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Ialomița au refuzat să își prezinte punctul de vedere cu privire la acest caz, pe motiv că ancheta, de care se ocupă Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița, este în desfășurare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2