Date companie
 
 
 
 

Un polițist și-a împușcat iubita, dupã care și-a tras un glonț în cap

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, politist, impuscat, foc, arma, iubita
 

Un polițist și-a împușcat iubita, dupa care a decis sa isi puna capat zilelor! Barbatul, in varsta de 32 de ani, era din Pitesti, dar lucra la Secția 25 de Poliție din București. Potrivit anchetatorilor, prietena agentului a fost rãnitã în incident si a fost internata la spital, dar este în afara pericolului.

prin telefon: DIANA SARCA, purtator de cuvant, Politia Capitalei "În jurul orei 4, prin 112 a fost sesizat cã s-a auzit un foc de arma în Valea Argeșului. Au fost îndrumate echipajele Secției 25. A avut loc un incident în care un politist și-a pierdut viața."

VOX "-Cum era? -Un om la locul lui, extraordinar, săritor, păcat. avea o relație extraodinară cu absolut toți locatarii."

VOX "-De ce credeți că a recurs omul acesta la acest gest? -Pentru că nu mai au soluții să iasă din ele. Au fost școliți. Examenul care l-au dat, l-au dat numai teoretic bazat pe niște întrebări."

prin telefon: DIANA SARCA, purtator de cuvant, Politia Capitalei "Polițistul are 32 de ani, e încadrat în Politie din 2006 și era deținãtor de armã. A fost evaluat psihologic și declarat apt."

Investigatorii încearcă acum să stabilească motivația gestului bărbatului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2