Date companie
 
 
 
 

Un pompier a murit în timpul unei misiuni de salvare, la Fetești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : misiune, pompier
 

Misiune de salvare fatală, pentru un pompier din Fetești! Victima încerca, împreună cu un coleg, să-i salveze pe doi muncitori prinși sub un mal de pămant. În timpul operațiunii, însă, malul s-a surpat din nou, așa că salvatorii au intrat în rol de victimă. Deși a fost scos la suprafață în foarte scurt timp, unul dintre pompieri nu a mai putut fi salvat de medici.

LĂCRĂMIOARA CHIREA, purtător de cuvânt, I.S.U Ialomița: "Au fost scoși cu rapiditate din pământ, întrucât erau asigurați cu cordițele din dotare.(...) Pentru cel de-al doilea s-au efectuat manevre de resuscitare mai bine de o oră de către colegii de la Ambulanță, nemaiputând fi salvat."

VOX:"- Imediat, eram aici în fața lor.- Ați ajutat?- Da, am ajutat să iasă băiatul ăla care a trăit. (...) S-au băgat pompierii, după care s-a surpat iar malul peste ei. Pe doi i-au scos mai repede, pe unul l-au apucat mai rău."

VOX:"Cu ce-am putut, cum am putut! E suflet omenesc, viață omenească și a trebuit să fie salvată!- A fost grea intervenția?- Din partea noastră, am fost pe margine mai mult..."

Pompierul avea 41 de ani și lucra la Garda de Intervenție Fetești. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un pompier din Vâlcea a fost răpus COVID-19 ( 27 Octombrie 2020 )

  Zi de doliu la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea! Un pompier a murit la 46 de ani, la două săptămâni după ce s-a îmbolnavit de COVID-19. 

 • Iohannis și Barna s-au înscris în cursa prezidențială ( 20 Septembrie 2019 )

  Schimb de replici între președintele Klaus Iohannis și liderul USR, Dan Barna, în ziua depunerii candidaturilor pentru alegerile prezidențiale, la sediul Biroului Electoral Central. Cei doi prezidențiabili și-au salutat susținătorii..

 • Navă militară românească, în misiune de deminare ( 12 Iulie 2019 )

  Misiune NATO împotriva minelor! Un vas militar aparținând Forțelor Navale Române a pornit într-o misiune internațională în Marea Neagră, împotriva minelor, alături de nave din țări precum Italia, Franța și Turcia.

 • Concluziile primei etape a anchetei în cazul uciderii polițistului din Timiș ( 8 Iulie 2019 )

  Prima parte a anchetei în cazul uciderii polițistului Cristian Amariei, în județul Timiș, a fost finalizată. Nouă polițiști, printre care cei doi adjuncți ai șefului Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și șeful Poliției Orașului Recaș...

 • Doi militari români, răniți în Afganistan ( 6 Mai 2019 )

  Militari români, răniți în Afganistan! Este vorba de doi militari din cadrul Batalionului 300 Protecția Forței "Sfântul Andrei": caporalul clasa a III-a Laurențiu Bogatu și fruntașul Ionuț Burlacu. Ei au fost răniți, noaptea trecută...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2