Date companie
 
 
 
 

Un pompier din Constanța, omorât de explozia unei butelii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, explozie, mort, butelie, interventie, pompier
 

Tragedie în timpul unei intervenții, la Constanța! Un pompier și-a pierdut viața, sâmbătă, în urma expoloziei unei butelii. Victima și colegii săi ajunseseră la locul unui incendiu, iar butelia, care ardea deja, fusese scoasă de proprietar în curtea casei. Practic, a explodat în momentul în care pompierii au intrat în curte, iar o bucată din butelie l-a lovit pe plutonierul Marius Daniel Firipiș în zona capului. Deși avea echipament de protecție, omul a murit pe loc, sub ochii echipei pe care o conducea.

VOX "În 10-15 secunde, cu ce au intrat cu extinctor, au intrat hotărâți să-și facă treaba. S-a auzit bubuitura!"

VOX "Am auzit din magazin bubuitura! E si un baiat care a murit, pompier."

ANCA CHIRIȚĂ, purtător de cuvânt, I.S.U. Constanța "Din nefericire, butelia a explodat, iar suflul exploziei a surprins un subofițer. Am pierdut un coleg deosebit."

DANIEL PETROV, pompier, I.S.U. Constanța "Suntem toți sub impulsul momentului. Ne pare rău pentru pierderea suferită, având în vedere că era unul dintre cei mai buni și cei mai curajoși colegi din structura operativă."

Pompierul avea 42 de ani și era căsătorit. Lucra în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență din anul 2006 și era unul dintre cei mai respectați salvatori din echipa de la Constanța.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2