Date companie
 
 
 
 

Un pompier în vârstă de 25 de ani s-a spânzurat la Cluj-Napoca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, maramures, sinucidere, spanzurat, isu, pompier
 

Sinucidere misterioasă la Cluj! Un pompier în vârstă de 25 de ani s-a spânzurat chiar în curtea Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca. Paul era sublocotenent la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș și a mers la Cluj pentru festivalul Untold. Un trecător i-a văzut trupul în ștreang, în curtea Universității de Medicină și Farmacie, a doua zi dimineața.

VOX "Am trecut pe aici și am văzut jos că s-a spânzurat."

Lângă cadavru, anchetatorii au găsit două cutii de bere goale și o haină, dar niciun bilet de adio. Nimeni nu-și explică ce l-a determinat să-și ia viața, după ce s-a distrat la festival. Tatăl tânărului a suferit un șoc nervos, când și-a văzut băiatul fără viață.

AMBIANȚĂ "E copilul meu, lăsați-mă!"

Colegii lui Paul spun că nimic din comportamentul acestuia nu a trezit suspiciuni cu privire la starea lui de spirit, cu atât mai puțin că îi trecea prin cap să-și ia viața.

OANA GONCZI, purtător de cuvânt, I.S.U. Maramureș "Pentru noi este o pierdere foarte mare. Era o persoană calmă, liniștită, un adevarat coleg."

Deocamdată, trupul neînsuflețit a fost dus la morgă, pentru necropsie. În funcție și de raportul medico-legal, anchetatorii vor stabili ce l-a determinat pe tânărul pompier să se sinucidă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Iohannis și Barna s-au înscris în cursa prezidențială ( 20 Septembrie 2019 )

  Schimb de replici între președintele Klaus Iohannis și liderul USR, Dan Barna, în ziua depunerii candidaturilor pentru alegerile prezidențiale, la sediul Biroului Electoral Central. Cei doi prezidențiabili și-au salutat susținătorii..

 • Fata care a sunat la Telefonul Copilului, salvată de la sinucidere ( 13 Septembrie 2019 )

  Operațiune de salvare la limită, în București! O fată în vârstă de 17 ani a sunat la Telefonul Copilului și a anunțat că se sinucide, din cauză că nu mai suportă abuzurile tatălui vitreg. Ea nu le-a oferit operatorilor liniei telefonice...

 • Focar de febră Q, la Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca ( 12 Septembrie 2019 )

  13 studenți și angajați ai Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca au fost diagnosticați cu febră Q, o boală care se ia de la animale și nu se transmite de la om la om.

 • CFR Cluj, meci caritabil pentru Alexandra ( 5 Septembrie 2019 )

  CFR Cluj se alătură campaniei "Făuritorii de minuni" pentru a o sprijini pe Alexandra, o fetiță de cinci ani care s-a născut cu o malformație rară: nu are urechi, nici canale auditive, nici pavilioane. Campioana României la fotbal...

 • Turul României la Ciclism, aproape de start ( 3 Septembrie 2019 )

  O săptămână până la startul celei de a 52-a ediții a Turului României, una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism din Sud-Estul Europei. Maratonul sportului pe două roți se va desfășura în perioada 11-15 septembrie.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2