Date companie
 
 
 
 

Un pompier în vârstă de 25 de ani s-a spânzurat la Cluj-Napoca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, maramures, sinucidere, spanzurat, isu, pompier
 

Sinucidere misterioasă la Cluj! Un pompier în vârstă de 25 de ani s-a spânzurat chiar în curtea Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca. Paul era sublocotenent la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș și a mers la Cluj pentru festivalul Untold. Un trecător i-a văzut trupul în ștreang, în curtea Universității de Medicină și Farmacie, a doua zi dimineața.

VOX "Am trecut pe aici și am văzut jos că s-a spânzurat."

Lângă cadavru, anchetatorii au găsit două cutii de bere goale și o haină, dar niciun bilet de adio. Nimeni nu-și explică ce l-a determinat să-și ia viața, după ce s-a distrat la festival. Tatăl tânărului a suferit un șoc nervos, când și-a văzut băiatul fără viață.

AMBIANȚĂ "E copilul meu, lăsați-mă!"

Colegii lui Paul spun că nimic din comportamentul acestuia nu a trezit suspiciuni cu privire la starea lui de spirit, cu atât mai puțin că îi trecea prin cap să-și ia viața.

OANA GONCZI, purtător de cuvânt, I.S.U. Maramureș "Pentru noi este o pierdere foarte mare. Era o persoană calmă, liniștită, un adevarat coleg."

Deocamdată, trupul neînsuflețit a fost dus la morgă, pentru necropsie. În funcție și de raportul medico-legal, anchetatorii vor stabili ce l-a determinat pe tânărul pompier să se sinucidă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2