Date companie
 
 
 
 

Un pompier în vârstă de 25 de ani s-a spânzurat la Cluj-Napoca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, maramures, sinucidere, spanzurat, isu, pompier
 

Sinucidere misterioasă la Cluj! Un pompier în vârstă de 25 de ani s-a spânzurat chiar în curtea Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca. Paul era sublocotenent la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș și a mers la Cluj pentru festivalul Untold. Un trecător i-a văzut trupul în ștreang, în curtea Universității de Medicină și Farmacie, a doua zi dimineața.

VOX "Am trecut pe aici și am văzut jos că s-a spânzurat."

Lângă cadavru, anchetatorii au găsit două cutii de bere goale și o haină, dar niciun bilet de adio. Nimeni nu-și explică ce l-a determinat să-și ia viața, după ce s-a distrat la festival. Tatăl tânărului a suferit un șoc nervos, când și-a văzut băiatul fără viață.

AMBIANȚĂ "E copilul meu, lăsați-mă!"

Colegii lui Paul spun că nimic din comportamentul acestuia nu a trezit suspiciuni cu privire la starea lui de spirit, cu atât mai puțin că îi trecea prin cap să-și ia viața.

OANA GONCZI, purtător de cuvânt, I.S.U. Maramureș "Pentru noi este o pierdere foarte mare. Era o persoană calmă, liniștită, un adevarat coleg."

Deocamdată, trupul neînsuflețit a fost dus la morgă, pentru necropsie. În funcție și de raportul medico-legal, anchetatorii vor stabili ce l-a determinat pe tânărul pompier să se sinucidă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiatorul fetei din Mehedinți a încercat să se sinucidă ( 26 Iunie 2020 )

  Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Polițiștii l-au găsit în celulă, spânzurat cu un tricou, și l-au resuscitat până de sosirea echipajelor medicale.

 • Sfaturi de la salvamontiști, pentru a ne proteja de fulgere ( 17 Iunie 2020 )

  Sfaturi pentru a ne feri de fulgere! Reprezentanții Salvamont Maramureș au postat pe contul lor de Facebook o serie de recomandări referitoare la cum trebuie să ne comportăm atunci când suntem surprinși de o furtună.

 • Sinucidere șocantă, la Spitalul Județean Oradea ( 17 Iunie 2020 )

  Caz șocant la Spitalul Județean Oradea! Un pacient în vârstă de 43 de ani a murit, după ce s-a aruncat de la etajul șase al unității medicale. Bărbatul era internat la Secția de Neurochirurgie a spitalului, pentru că...

 • Urmările ploilor torențiale și avertizarea meteorologilor ( 17 Iunie 2020 )

  Ploile torențiale din ultimele 48 de ore au provocat uinundarea unor străzi și pasaje rutiere din București și județul Ilfov. Cele mai mari probleme au fost la pasaju de pe Șoseaua București-Târgoviște, unde nu s-a mai putut circula.

 • Controale privind programarea bolnavilor cronici în spitale ( 12 Iunie 2020 )

  Reacție la vârful Ministerului Sănătății, în cazul bolnavilor de cancer care au stat la cozi care se întindeau pe sute de metri, la Insitutul Oncologic din Cluj, deși controlul se face pe bază de programare! Pacienții...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2