Date companie
 
 
 
 

Un pompier și un subofițer M.Ap.N. din Zalău, arestați pentru tentativă de omor calificat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : omor, ancheta, arest, apartament, angajat, MApN, razbunare, pompier, sticle, calificat, zalau, incendiare
 

Un pompier și un fost angajat M.Ap.N. sunt cercetați pentru tentativă de omor calificat, după un atac în stil mafiot, la Zalău. Ei sunt suspectați că au aruncat cu sticle incendiare într-un apartament situat la parterul unui bloc. S-a întâmplat duminică, după miezul nopții. Locatarii din bloc s-au speriat cumplit.

VOX  "Am auzit prima bubuitură. La a doua bubuitură, au vorbit băieții între ei: ”Dă odată foc! Dă foc!”. Deci, n-a intrat prima torță în casă, coktail Molotov."

Agresorii au vrut să fie siguri că mesajul lor este înțeles.

VOX  "A dat o dată, n-a nimerit! A dat a doua oară, a trecut prin geamuri și, a treia oară, a aruncat bidonul, după care a fugit."

Din fericire, în camera incendiată nu se afla nimeni, iar cele două persoane aflate în casă au reușit să iasă la timp. Polițiștii au descoperit cu stupoare că autorii atacului sunt un pompier de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sălaj și un fost angajat al M.Ap.N..

DUMUȚA TINCUȚA, purtător de cuvânt, I.P.J. Sălaj "Investigațiile au condus spre doi tineri, care au fost reținuți, iar ieri au fost prezentați tribunalului cu propunere de arestare preventivă. Instanța a emis pe numele celor doi mandate de arestare pentru 29 de zile."

Primele date ale anchetei arată că atacul a fost un act de răzbunare. Unul dintre agresori locuise acolo cu chirie și fusese bătut de proprietarul apartamentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2