Date companie
 
 
 
 

Un poștaș a pierdut banii de pensii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Octombrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pensii, postas
 

Mai multi bătrâni din Timișoara au fost la un pas de a rămâne fără banii de pensii, după ce poștasul i-a pierdut. Bărbatul nu știe cum a reușit să piardă peste 25 de mii de lei. Din fericire banii au fost găsiți și predați poliției imediat.

AMBIANȚĂ: "Mulțumesc pentru ca i-ați găsit și i-ați adus unde trebuie. Să fiți sănatos și mult mai atent pentru viitor. Dumnezeu să vă păzească."

VOX: "Mergeam pe sector cu pensiile, să le duc și m-am oprit lângă troița  (...) să mă închin, că eu obișnuiesc să fac lucrul acesta, și aveam banii într-o pungă în buzunar la geacă și i-am scăpat."

Cel care a găst banii a fost un angajat al Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog și a mers cu ei direct la poliție.

VOX: "Am observat o pungă suspectă și am văzut că este o sumă mare de bani. Primul gând al meu a fost să urmez procedura legală și m-am gandit că sigur o persoană necăjită se afla într-o mare problemă."

Oamenii legii atenționează ca în cazul în care găsiți o sumă de bani pe stradă și nu o duceți la Poliție, se va întocmi dosar penal pentru însușirea bunului găsit. O astfel de infracțiune este pedepsită cu amendă sau chiar cu închisoare, între o lună și 3 luni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Poștașii vor fi dotați cu spray-uri lacrimogene ( 10 Mai 2021 )

  Poștașii vor fi dotați cu spray-uri lacrimogene, pentru folosirea ca mijloc de apărare individuală. Poșta Română dorește achiziția a 17.500 de astfel de „echipamente de reprimare a revoltelor”.

 • Inechitatea pensiilor speciale, din nou în discuție ( 16 Februarie 2021 )

  În România sunt, în prezent, 9.500 de beneficiari de pensii speciale, pensia medie fiind, în acest caz, de aproximativ 9.600 de lei pe lună. Și asta în contextul în care există aproximativ 2,7 milioane de pensionari...

 • Ministrul Muncii anunță demararea operațiunii de recalculare a pensiilor ( 2 Februarie 2021 )

  Toate dosarele de pensie vor fi revizuite, în baza unor informații care vor fi necesare în formula de recalculare a acestora. Este anunțul făcut, astăzi, de ministrul Muncii, Raluca Turcan. Ea a precizat că operațiunea...

 • 5 milioane de pensii vor fi recalculate în următoarele 18 luni ( 28 Ianuarie 2021 )

  Pensiile românilor vor fi recalculate! Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat că cinci milioane de pensii vor fi recalculate în următoarele 18 luni.

 • Legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% este constituțională ( 13 Ianuarie 2021 )

  Legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% este constituțională! Judecătorii Curții Constituționale a României au respins obiecția de neconstituționalitate a Legii pentru aprobarea rectificării bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020, care prevăd, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2