Date companie
 
 
 
 

Un prahovean a murit, în timpul unei partide de vânătoare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : impuscat, vanatoare, mistreti, coleg
 

Un prahovean și-a găsit sfârșitul, la o vânătoare de porci mistreți, după ce a fost împușcat de un coleg. Partida de vânătoare fusese autorizată și se desfășura pe raza de competență a Direcției Silvice Prahova. Bărbatul de 52 de ani a fost găsit mort de un copil de 12 ani.

VOX mama baiatului: "A spus când a ieșit din padure, din stufiș că era omul acesta, era trântit pe spate cu arma și plin de sânge. -Dar a auzit împușcătura, băiatul? -Nu știu nimic."

Anchetatorii iau în calcul mai multe variante. Ei spun că poate fi vorba despre un accident, despre sinucidere, dar nu exclud nici posibilitatea ca vânătorul să fi fost împușcat de o altă persoană.

NICOLAE PAREPA, comisar, I.P.J. Prahova: "Din primele verificări a rezultat că partea vătămată prezinta o rană, ce poate proveni de la o armă, în zona frontală. Tot din primele verificări se pare că este vorba despre o autoaccidentare."

Potrivit anchetatorilor, victima este un om de afaceri din Prahova, proprietar al unei firme de transport agabaritic.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2