Date companie
 
 
 
 

Un preot din judetul Cluj este acuzat ca a fugit cu banii luati pe un teren al parohiei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, euro, teren, biserica, consilieri, milion, parohia, floresti, fugit, casier
 

Scandal in parohia Floresti, din judetul Cluj. Un preot romano-catolic este acuzat ca ar fi fugit cu jumãtate de milion de euro, obtinuti în urma unei teren vandut pe ascuns. Consilierii parohiei spun cã preotul Karacsoni Tibor (se citeste Koracioni) trebuia sã vândã doar un hectar din cele trei ale bisericii, la un pret minim de 50 de euro pe metru pãtrat. Preotul a vândut, insa, toatã suprafata la un pret de trei ori mai mic, falsificand semnatura casierului.

SZEKELY ISTVAN, consilier parohial "Avem 14 semnãturi de consilieri, care nu sunt de acord cu vânzarea respectivã. Domnul preot, am încercat sã luãm legãtura cu el, nu stã de vorbã cu noi."

VINCZE IANOS, casierul parohiei "Mi s-a prezentat actul pe baza cãruia s-a vândut, un proces verbal fãrã numãr de înregistrare si pe care apare semnãtura mea, scrie Vincze un fel de notar sau casier, dar aceea nu e semnãtura mea!"

VOX "Dupã capul lui face legile, el vinde terenul, banii nu sunt!"

Preotul nu mai este de gãsit de mai bine de o sãptãmânã, însã curatorul Parohiei sustine cã nu este nicio problemã.

BARAZSULY GYORGY, curator "-Nu avem nicio problemã! -Cum nu aveti, cã nici preotul nu mai vine? -Asta tine de noi! -Si cum o sã le rezolvati? -O sã le rezolvãm pe parcurs! -Am înteles cã nici preotul nu mai vine la slujbã! -O sã vinã. -De unde? -De unde este."

Consilierii parohiali l-au reclamat pe preot la Episcopia de Alba si au de gând sã-l dea în judecatã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2