Date companie
 
 
 
 

Un primar din Dambovita a impuscat un barbat, in magazinul nevestei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dambovita, cercetat, impuscat, primar, arma, barbat, scandalagiu, produlesti, uz, vatamare, corporala
 

Primarul comunei Produlesti, din judetul Dambovita a impuscat un barbat, chiar in magazinul nevestei. Alesul din Produlesti sustine cã a tras trei focuri în aer, ca sã-l sperie pe individul care fãcea scandal în local. Bãrbatul rãnit a fost spitalizat, iar politistii au deschis un dosar de cercetare penalã pe numele primarului.

VOX "A venit în magazin, a început sã facã scandal cã sã-i dau de bãut, dacã nu îsi ia singur din ladã, cã îmi sparge geamurile, cã sã chem proprietarii."

Cand a vazut ca tânãrul devine agresiv, primarul a intrat în casã si s-a întors cu pusca.

VOX "Domnul primar a încercat sã îl calmeze, ãsta s-a dus undeva pe ulita asta, a smuls un lat, o ulucã, a vrut sã dea în cineva. Nu am vãzut trãgând în el, nu stiu ce a fãcut."

GRIGORE MARIN, primar, com. Produlesti "El a început sã ne înjure pe toti, cã e scandalagiu din tatã în fiu, si am vrut sã îl dau afarã, sã linistesc putin situatia."

VOX "A dat cu sticla în domnul primar. "Stai, mã, cã îti arãt eu!". Si a luat pusca, si a tras în aer. A tras douã focuri sau trei focuri, nu stiu."

Primarul sustine cã a vrut doar sã îl sperie pe scandalgiu.

GRIGORE MARIN, primar, com. Produlesti "Nu am avut de lucru, asa e când e sã ai necaz, am o puscã cu aer comprimat, am luat si am tras în aer ca sã îl sperii."

dr. CARMEN MARCU, director medical, S.U. Târgoviste "Pacientul este echilibrat hemodinamic, dar are o plagã împuscatã, cu retentie de corp strãin metalic în lomba dreaptã."

MIHAELA SAVU, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Dâmbovita "De aici urmeazã a fi examinat din punct de vedere medico-legal, urmând a se stabili zilele de îngrijiri medicale necesare vindecãrii, în functie de acestea se va face si încadrarea juridicã a faptei."

Primarul este cercetat, acum, pentru nerespectarea regimului armelor, uz de armã neletalã si vãtãmare corporalã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2