Date companie
 
 
 
 

Un procuror și un polițist, bătuți într-un club din Tg. Jiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : batut, politist, agresor, targu, club, jiu, procuror, audiati
 

Un procuror și un polițist, bătuți într-un club din centrul orașului Târgu Jiu! Potrivit martorilor, scandalul a izbucnit spontan, în jurul orei patru dimineața, în urma unui schimb de replici dure între procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu și un individ din club. La un moment dat, acesta i-a dat o palmă procurorului, un polițist care se afla în club a intervenit și incidentul a degenerat în bătaie.

AMBIANȚĂ "De la ce a pornit totul? I-ați provocat?"

Polițistul a fost și el lovit de bărbatul recalcitrant, care a reușit să fugă din local, s-a urcat într-o mașină și a demarat în trombă. Plecat pe urmele lui, polițistul a ieșit din club, dar a fost prins și bătut de alți doi bărbați. Imediat, a fost declanșată operațiunea ”Năvodul” și bătăușul a fost prins de polițiști, în scurt timp, în trafic. La o percheziție sumară s-a constatat că agresorul avea asupra sa și un cuțit. Arma albă nu a fost folosită în încăierare, însă constituie circumstanță agravantă în anchetă.

AMBIANȚĂ "- Ce s-a întâmplat, ce v-au făcut? Vă pare rău? - Da! - Știați că sunt procurori?"

Agresorul, procurorul și polițistul au fost duși la audieri la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2