Date companie
 
 
 
 

Un profesor din Vaslui, acuzat că a batut-o pe mama unei eleve

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, batut, mama, eleva, profesor, acuzat
 

Caz șocant, într-o școală din Vaslui! Un profesor este acuzat că a bătut-o pe mama unei eleve, care venise să-i ceară explicații cu privire la notele fiicei sale. După un schimb de replici, profesorul a lovit-o pe femeie cu piciorul în abdomen, iar aceasta a făcut o criză de epilepsie și a fost dusă de urgență la spital.

VOX "- De ce v-a enervat așa de tare mama, încât să o loviți? - Da' nu m-a enervat încât să o lovesc, dar ea m-a lovit, deci provocarea este sistematică."

Colegii îl contrazic, însă, pe profesorul bătăuș.

VOX "I-a dat cu piciorul în burtă și doamna a căzut cu capul de gresie. Domnul profesor a plecat și femeia era inconștientă."

VOX "A mai lovit copii. A mai bătut pe unul, chiar foarte tare, pe aici pe jos. L-a lovit cu pumnul și apoi cu picioarele. Nu s-a luat nicio măsură și omul a prins curaj."

VASILE URSANU, inspector general adjunct, I.S.J. Vaslui "- I-ați dat vreo sancțiune, până acum? - Nu este în sarcina I.S.J. să dea sancțiuni cadrelor didactice dintr-o școală. Sarcina analizării și sancționării unui profesor aparține Consiliului de Administrație din unitatea școlarã."

Potrivit anchetatorilor, în urmă cu doi ani, profesorul în cauză s-a ales cu dosar penal, după ce a lovit un alt elev.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2